Με γκολ των Κοστινιά-Ταρέμι, ο Ολυμπιακός καθάρισε 2-0 τη Λεβερκούζεν στο καυτό Καραϊσκάκη, με τον Κωνσταντίνο Τζολάκη σε μυθική βραδιά να κατεβάζει ρολά και να κρατά ζωντανές τις ελπίδες πρόκρισης στα νοκ άουτ.
Εκτός από τον MVP Έλληνα πορτιέρε και τους σκόρερ, εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε και ο Ροντινέι, ο οποίος είχε και τις δύο ασίστ, ενώ μια από τις καλύτερες εμφανίσεις του με τα ερυθρόλευκα πραγματοποίησε ο Σαντιάγκο Έσε, ο οποίος εκτός από τα κλασικά του τρεξίματα, είχε πάρα πολλές και κομβικές επεμβάσεις.
Πολύ καλοί επίσης οι Λορέντσο Πιρόλα και Παναγιώτης Ρέτσος, οι οποίοι ανταπεξήλθαν παρότι δέχθηκαν μεγάλη πίεση σε πολλά σημεία του παιχνιδιού.
Πλέον, οι Πειραιώτες ανέβηκαν στην 22η θέση της βαθμολογίας και διατηρούν ολοζώντανες τις ελπίδες τους για πρόκριση στα νοκ-άουτ του φετινού Champions League, η οποία θα έρθει σίγουρα σε περίπτωση νίκης του στο Άμστερνταμ κόντρα στον Άγιαξ (28/1, 22:00), στην επόμενη και τελευταία αγωνιστική της League Phase.
Δείτε τα highlights:
Διαβάστε Επίσης
Βαθμολογία Champions League: Πατάει γερά στα πόδια του για πρόκριση ο Ολυμπιακός! MVP της νίκης του Ολυμπιακού επί της Μπάγερ Λεβερκούζεν ο απροσπέλαστος Τζολάκης! Βαθμολογία UEFA: Ξανά σε απόσταση βολής από την Πολωνία και την 11η θέση η Ελλάδα! Με 8 βαθμούς και ελπίδες: Τι χρειάζεται ο Ολυμπιακός για τα νοκ άουτ Όχι εδώ, όχι σήμερα: Όλα τα στοπ του μαγικού Τζολάκη στους παίκτες της Λεβερκούζεν! «Ο Ταρέμι δεν συγχωρεί»: Το σποτάκι του bwinΣΠΟΡ FM από τη σπουδαία νίκη του Ολυμπιακού επί της Λεβερκούζεν! Νικολακόπουλος: «Με τρεις κολοσσούς ο Ολυμπιακός του Champions League»!Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






