Champions League

Οριστικό: Στον β' προκριματικό του Champions League ο Ολυμπιακός αν αποκλειστεί η Βιγιαρεάλ!

Ο αποκλεισμός των ρωσικών ομάδων από την UEFA και για την επόμενη σεζόν σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα εκκινήσει από τον β' προκριματικό του Champions League!

Το ένα από τα τρία ζητούμενα για τον Ολυμπιακό, προκειμένου να… γλιτώσει τον α' προκριματικό του Champions League, «έγινε»!

Η επικύρωση του αποκλεισμού των ρωσικών ομάδων από κάθε ευρωπαϊκή διοργάνωση και την επόμενη σεζόν σημαίνει πως οι «ερυθρόλευκοι» θα εκκινήσουν από τον β' προκριματικό, εφόσον, φυσικά, κατακτήσουν το πρωτάθλημα και η Βιγιαρεάλ ΔΕΝ πάρει το Champions League!

Καταλαβαίνει κανείς πως είναι εξαιρετικά… απίθανο αφενός να μην πανηγυρίσει τον 47ο τίτλο του ο Ολυμπιακός και αφετέρου να φτάσει αντίστοιχα μέχρι την «κούπα με τα μεγάλα αυτιά» η ομάδα του Ουνάι Έμερι.

Στην πράξη αυτό σημαίνει ότι οι Πειραιώτες και έναν προκριματικό «κερδίζουν» και θα κάνουν λίγες ημέρες παραπάνω διακοπές, καθώς ο β' προκριματικός είναι προγραμματισμένος για τις 19 και 20 Ιουλίου. Ειδάλλως η προετοιμασία για τη νέα περίοδο θα ξεκινούσε στις 5 Ιουνίου, αφού ο α' προκριματικός είναι στις 5-6 Ιουλίου!

Οι ημερομηνίες που ενδιαφέρουν τον Ολυμπιακό με τα νέα δεδομένα είναι οι εξής:

Κλήρωση β' προκριματικού Champions League: 15 Ιουνίου
Πρώτο ματς: 19-20 Ιουλίου
Δεύτερο ματς: 26-27 Ιουλίου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x