Champions League

Όποιος βιάζεται σκοντάφτει (video)

Φανταζόταν ένα εύκολο βράδυ που θα συνδυαστεί με πρόκριση στους «16», όμως η Αϊντχόφεν αποδείχτηκε σκληρό καρύδι. Η Γιουνάιτεντ κόλλησε, 0-0, στο «Όλντ Τράφορντ» και κινδυνεύει ακόμη και με αποκλεισμό

Τα έκανε… θάλασσα η Γιουνάιτεντ. Οι «κόκκινοι διάβολοι» δεν μπόρεσαν να πάρουν τη νίκη κόντρα στην μαχητική Αϊντχόφεν, κόλλησαν στο 0-0 και μπαίνουν σε μπελάδες για την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση.

Επιθετικός μονόλογος για την Γιουνάιτεντ από το πρώτο ημίχρονο. Οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν την αμυντική προσέγγιση των Ολλανδών και τους στρίμωξαν για τα καλά, ενώ δεν ανησύχησαν ιδιαίτερα από τις αντεπιθέσεις τους. Το γκολ δεν ήρθε και οι παίκτες του Φαν Χάαλ έμειναν με το πόδι στο γκάζι και στο δεύτερο 45λεπτο. Τα λεπτά περνούσαν και οι ευκαιρίες διαδέχονταν η μία την άλλη για τους «κόκκινους διάβολους», που όμως δεν… κουνούσαν τα δίχτυα. Όσο κυλούσε ο χρόνος, το άγχος μεγάλωνε και η Αϊντχόφεν ροκάνιζε ιδανικά τον χρόνο, ο οποίος ήταν με το μέρος της. Τελικά οι φιλοξενούμενοι άντεξαν μέχρι τέλους και πήραν έναν «χρυσό» βαθμό, που διατηρεί στο κόλπο για τους «16».



Τεράστιο διπλό για την Βόλφσμπουργκ μέσα την Μόσχα. Με «μπροστάρη» τον Σούρλε οι Γερμανοί «καθάρισαν» την ΤΣΣΚΑ κι έκαναν καθοριστικό βήμα πρόκρισης. Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός άνοιξε τον δρόμο της νίκης στο 67ο λεπτό και λίγο πριν την… εκπνοή (88΄) σφράγισε το τρίποντο, πετυχαίνοντας και το δεύτερο γκολ της ομάδας του Χέκινγκ.



Η βαθμολογία του 2ου ομίλου:
1.Βόλφσμπουργκ 9
2.Γιουνάιτεντ 8
3. Αϊντχόφεν 7
4.ΤΣΣΚΑ 4

Η επόμενη (6η) αγωνιστική:
Τρίτη 8/12/15
Βόλφσμπουργκ-Γιουνάιτεντ
Αϊντχόφεν-ΤΣΣΚΑ

Γιάννης Σταυρόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x