Champions League

Οριστικά στο «Γουέμπλεϊ» το Τότεναμ – Αϊντχόφεν

Στο «Γουέμπλεϊ» θα διεξαχθεί ο αγώνας μεταξύ της Τότεναμ και της Αϊντχόφεν για την τέταρτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League την Τρίτη, όπως ανακοίνωσε η UEFA μετά την επιθεώρηση του γηπέδου.

Ευχάριστα είναι τα νέα για την Τότεναμ, η οποία θα έχει στη διάθεσή της το «Γουέμπλεϊ» για την αναμέτρηση του Champions League με την Αϊντχόφεν.

Ο αγωνιστικός χώρος έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά τον τελευταίο καιρό, καθώς το γήπεδο χρησιμοποιήθηκε για την διεξαγωγή αγώνων του NFL, όμως η επιθεώρηση της UEFA το έκρινε κατάλληλο για τον αγώνα της Τρίτης.

Κατά τη διάρκεια, πάντως, του παιχνιδιού της προηγούμενης Δευτέρας (29/10) με τη Μάντσεστερ Σίτι για την Premier League, η επιφάνεια του γηπέδου δεν ήταν ομοιόμορφη και τα σύμβολα του NFL ήταν ευδιάκριτα.

Ο Τζον Στόουνς, μάλιστα, παραδέχτηκε πως οι συμπαίκτες του βρέθηκαν σε σύγχυση από την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου, τον οποίο αποκάλεσαν «τραγικό».

Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, από την πλευρά του, είδε εικόνες από το χορτάρι, όμως δεν θεώρησε ότι υπάρχει λόγος διαμαρτυρίας. «Πιστεύω πως θα βελτιωθεί. Δουλεύουν πολύ σκληρά για να το βελτιώσουν, πιστεύω πως θα είναι σε καλύτερη κατάσταση. Η κατάσταση θα είναι η ίδια και για τις δύο ομάδες. Δεν υπάρχει λόγος διαμαρτυρίας», δήλωσε ο τεχνικός των Λονδρέζων.

Επιμέλεια: Ορφέας Πρασσάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x