Champions League

Όταν ο Μέσι «ξάπλωσε» τον Μπόατενγκ και «κρέμασε» τον Νόιερ, σαν σήμερα το 2015!

Επτά χρόνια συμπληρώνονται σήμερα (6/5) από την φανταστική ενέργεια του Λιονέλ Μέσι, σε εκείνον τον ημιτελικό Champions League ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Μπάγερν Μονάχου, στο «Καμπ Νου»!

Σαν σήμερα το 2015 ο Λιονέλ Μέσι άφησε ξανά τον κόσμο του ποδοσφαίρου με ανοικτά στόματα, σκοράροντας ένα από τα ομορφότερα γκολ της καριέρας του, στον πρώτο ημιτελικό εκείνου του Champions League, κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου!

Έχοντας δεχθεί μια πάσα από τον Ράκιτιτς, ο Αργεντίνος ανέλαβε δράση και αφού «ξάπλωσε» με υπέροχη προσποίηση τον Ζερόμ Μπόατενγκ, στη συνέχεια πέρασε ιδανικά την μπάλα πάνω από το σώμα του Μάνουελ Νόιερ, «γράφοντας» το 2-0 για τους «μπλαουγκράνα»!

Τελικά, η Μπαρτσελόνα είχε επικρατήσει με 3-0 των Βαυαρών σε εκείνη την αναμέτρηση, παίρνοντας την πρόκριση στον μεγάλο τελικό του Champions League, παρά την ήττα της με 3-2, λίγες μέρες αργότερα στο Μόναχο. Μάλιστα, λίγο πριν το τέλος της σεζόν κατάφερε να κατακτήσει και το πολυπόθητο τρόπαιο, επικρατώντας με 3-1 της Γιουβέντους στον μεγάλο τελικό που είχε διεξαχθεί στο Ολυμπιακό Στάδιο του Βερολίνου!

Θυμηθείτε το φανταστικό γκολ του Μέσι:



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x