Champions League

Ουάρντα: «Έχουμε πολλές πιθανότητες να προκριθούμε, πρέπει να νικήσουμε»

Την πίστη του πως ο ΠΑΟΚ θα προκριθεί στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ εξέφρασε ο Αμρ Ουάρντα μετά τα 1-1 με την Μπενφίκα στη Λισαβόνα.

Ο Αιγύπτιος μεσοεπιθετικός του «Δικεφάλου» τόνισε πως έχουν σπουδαία ομάδα και πολύ καλό προπονητή, χαρακτήρισε μεγάλο το αποψινό αποτέλεσμα και περιμένει καλή παρουσία και στους ομίλους.

Αναλυτικά: «Είμαστε χαρούμενοι για τώρα, αλλά πρέπει να νικήσουμε την άλλη εβδομάδα. Έχουμε περισσότερες πιθανότητες από ποτέ για να περάσουμε στους ομίλους. Έχουμε σπουδαία ομάδα, καλό προπονητή και τεχνικό τιμ και έναν εντυπωσιακό κόσμο.

Η Μπενφίκα είναι μεγάλη ομάδα και το ποδόσφαιρο αλλάζει από λεπτό σε λεπτό. Θα φέρουμε τον ΠΑΟΚ στο επίπεδο που πρέπει, δηλαδή να είναι στις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης.

Ήταν ένα μεγάλο αποτέλεσμα, ήταν μεγάλη η ευτυχία μου που σκόραρα. Ο ΠΑΟΚ είναι μία ποιοτική ομάδα που έχει αποδείξει ότι είναι η καλύτερη ομάδα της Ελλάδας. Δε θα πρέπει μόνο να μπούμε στους ομίλους, αλλά και εκεί να διεκδικήσουμε ότι μπορούμε. Ανυπομονώ να παίξω στην Τούμπα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x