Champions League

Η 11άδα του Παναθηναϊκού: Βασικοί Μπερνάρ και Ιωαννίδης!

Δείτε τις επιλογές του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στην ενδεκάδα του Παναθηναϊκού για τη ρεβάνς με την Μπράγκα στα playoffs του Champions League.

Η αντίστροφη μέτρηση φτάνει στο τέλος της. Σε λίγη ώρα ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στο κατάμεστο ΟΑΚΑ την Μπράγκα στη ρεβάνς των playoffs του Champions League, η οποία μπορεί να συνδυαστεί με μια ιστορική πρόκριση που θα τον βάλει στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης μετά από 13 χρόνια.

Πριν λίγα λεπτά έγινε η γνωστή η ενδεκάδα του «τριφυλλιού», με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να προχωράει σε δυο αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι στην Πορτογαλία, καθώς ο Μπερνάρ πήρε τη θέση του Τζούρισιτς στη μεσαία γραμμή και ο Φώτης Ιωαννίδης του Σπόραρ στην κορυφή της επίθεσης.

Συγκεκριμένα, ο Παναθηναϊκός θα αγωνιστεί με σύστημα 4-3-3. Ο Μπρινιόλι θα καθίσει στο τέρμα, με τους Βαγιαννίδη, Γεντβάι, Μάγκνουσον και Χουάνκαρ τετράδα στην άμυνα. Ρούμπεν, Βιλένα και Μπερνάρ θα παίξουν στον άξονα, με τους Παλάσιος-Μαντσίνι στα άκρα και τον Ιωαννίδη στην κορυφή της επίθεσης.


Αναλυτικά η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού: Μπρινιόλι - Βαγιαννίδης, Γεντβάι, Μάγκνουσον, Χουάνκαρ - Πέρεθ, Βιλένα, Μπερνάρ - Παλάσιος, Μαντσίνι, Ιωαννίδης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x