Champions League

Πήρε Αϊτόρ και Ζέκα ο Γιοβάνοβιτς στην αποστολή για Ντνίπρο!

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς συμπεριέλαβε τους Αϊτόρ και Ζέκα στην αποστολή του Παναθηναϊκού για το πρώτο ματς με την Ντνίπρο, αν και μέχρι στιγμής δεν έχει αποφασιστεί αλλαγή στην ευρωπαϊκή λίστα!

Δύο... ανατροπές περιελάμβανε η αποστολή του Παναθηναϊκού για το Κόζιτσε, όπου θα δώσει την πρώτη αναμέτρηση με την Ντνίπρο (25/7, 21:00)!

Συγκεκριμένα, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε 25άδα για το ματς απέναντι στην ουκρανική ομάδα, εντός της οποίας βρίσκονται οι Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα και Κάρλος Ζέκα! Οι δύο παίκτες δεν βρίσκονται στην ευρωπαϊκή λίστα του Παναθηναϊκού μέχρι στιγμής, ωστόσο υπάρχει προθεσμία για αλλαγές μέχρι τη Δευτέρα (24/7), επομένως δεν αποκλείεται να γίνουν.

Κατα τ' άλλα, οι «πράσινοι» θα παραταχθούν «πάνοπλοι» στην πρώτη κρίσιμη αναμέτρηση απέναντι στην Ντνίπρο, με όλα τα μεταγραφικά αποκτήματα να βρίσκονται κανονικά στην αποστολή και μόνο τους Άνταμ Τσέριν και Κρίστιαν Γκάνεα να μένουν εκτός, ώστε να δουλέψουν στην Αθήνα.

Στην αποστολή βρίσκονται οι: Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Μπρινιόλι, Βαγιαννίδης, Σένκεφελντ, Χουάνκαρ, Γιέβνταϊ, Σιδεράς, Μάγκνουσον, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Ρούμπεν, Ζέκα, Κλεϊνχέισλερ, Μπερνάρ, Μαντσίνι, Τσόκαϊ, Αϊτόρ, Τζούρισιτς, Παλάσιος, Βιλένα, Βέρμπιτς, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Γερεμέγεφ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x