Champions League

Με Τσέριν και Μπράουν-Πάλμερ η αποστολή του Παναθηναϊκού για Μαρσέιγ

Άνταμ Τσέριν και Έρικ Μπράουν-Παλμερ βρίσκονται στην 23μελή αποστολή του Παναθηναϊκού για το αυριανό ματς με τη Μαρσέιγ στη Λεωφόρο, ενώ μέρος της σημερινής προπόνησης έκανε και ο Μπαρτ Σένκεφελντ.

Δύο νέα αλλά… αναμενόμενα πρόσωπα θα έχει στην διάθεσή του ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς και κατ’ επέκταση ο Παναθηναϊκός στην αυριανή αναμέτρηση με αντίπαλο τη Μαρσέιγ για τον 3ο προκριματικό γύρο του φετινού Champions League.

Ο λόγος για τον Άνταμ Τσέριν και τον Έρικ Πάλμερ-Μπράουν, με τον Σλοβένο μέσο και τον Αμερικανό κεντρικό αμυντικό να αντικαθιστούν τους Ζέκα και Μπαρτ Σένκεφελντ αντίστοιχα στην σχετική λίστα της UEFA.

Ο τελευταίος, μάλιστα, συμμετείχε και σε ένα κομμάτι της σημερινής προπόνησης που έγινε στο Κορωπί και με την οποία ολοκλήρωσε το «τριφύλλι» την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τη γαλλική ομάδα.

Αναλυτικά το σχετικό δελτίο Τύπου:
«Με την απογευματινή προπόνηση της Τρίτης στο «Γ. Καλαφάτης» ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για την αυριανή αναμέτρηση της τρίτης προκριματικής φάσης του Champions League με αντίπαλο τη Μαρσέιγ.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, τακτική και εξάσκηση στις στατικές φάσεις. Μέρος του προγράμματος ακολούθησε ο Σένκεφελντ.

Στην αποστολή της ομάδας μετέχουν οι Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Ιωαννίδης, Κλεϊνχέισλερ, Σπόραρ, Μπερνάρ, Πάλμερ – Μπράουν, Τσέριν, Μαντσίνι, Τσοκάι, Γέντβαϊ, Μάγκνουσον, Σιδεράς, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Τζούριτσιτς, Παλάσιος, Βιλένα, Βέρμπιτς».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x