Champions League

Τα γκολ και οι καλύτερες στιγμές από τον θρίαμβο του Παναθηναϊκού στη Σλοβακία κόντρα στην Ντνίπρο

Δείτε τα γκολ και τις καλύτερες στιγμές από τον θρίαμβο του Παναθηναϊκού στη Σλοβακία κόντρα στην Νντίπρο (1-3), που βάζει από απόψε, ουσιαστικά, το «τριφύλλι» σε ευρωπαϊκό όμιλο!

«Πράσινος» θρίαμβος στο Κόζιτσε!

Ο Παναθηναϊκός πέρασε εμφατικά από τη Σλοβακία κόντρα στην Ντνίπρο (1-3) για τα προκριματικά του Champions League και βρίσκεται με το… ενάμισι πόδι στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, αλλά και σε ευρωπαϊκό όμιλο!

Με τον Χουάνκαρ να στήνει πάρτι από αριστερά και τους Βιλένα και Τζούριτσιτς να εντυπωσιάζουν στο ντεμπούτο τους με τη φανέλα του «τριφυλλιού», ο Παναθηναϊκός έκανε ιδανική πρεμιέρα στη σεζόν και πήρε προβάδισμα πρόκρισης ενόψει της ρεβάνς στη Λεωφόρο.

Δείτε τα γκολ του Παναθηναϊκού:

Μόλις στο 10' και ενώ το «τριφύλλι» έχει μπει με ξεκάθαρο στόχο να… τελειώσει την πρόκριση από απόψε, ο Χουάνκαρ έκανε μία απίθανη ποδιά στον Μιροσινιτσένκο από αριστερά, τον άδειασε μέσα στην περιοχή και γύρισε την κατάλληλη στιγμή στον Σπόραρ, ο οποίος εξ επαφής από τη μικρή περιοχή σκόραρε, ανοίγοντας το σκορ!

.....

Στο 74', μετά από απίθανη κούρσα του Χουάνκαρ, που δεν τον προλάβαιναν ούτε με λάσο οι Ουκρανοί, ο Ισπανός γύρισε στον Τζούριτσιτς, ο οποίος, πέφτοντας, με υπέροχο πλασέ έξω από έναν αμυντικό, εκτέλεσε τον αντίπαλο γκολκίπερ, για να δώσει αέρα δύο τερμάτων στο «τριφύλλι»!



Ο Ισπανός στο 82' κέρδισε και πέναλτι -μετά τις δύο ασίστ του- με τον Ιωαννίδη να αναλαμβάνει την εκτέλεση, «γράφοντας» στο 84' το 3-0 του Παναθηναϊκού κόντρα στην Νντίπρο μέσα στη Σλοβακία!



Δείτε και τα highlights της αναμέτρησης:



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x