Champions League

Μπότο: «Λυπάμαι που δεν προσέφερα όσα ήθελα στον ΠΑΟΚ - Να αλλάξει η νοοτροπία και η σκέψη των προέδρων στην Ελλάδα»

Ο Ζοσέ Μπότο μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης για την παρουσία του στον ΠΑΟΚ τα όσα κατάφερε να πραγματοποιήσει και όσα όχι, ενώ ευχήθηκε να την κατάκτηση του τίτλου στον «δικέφαλο».

Τον απολογισμό του για την παρουσία του στον ΠΑΟΚ έκανε ο Ζοσέ Μπότο μιλώντας στον Μetropolis της Θεσσαλονίκης.

Ο Πορτογάλος ο οποίος μίλησε για την παρουσία του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης αναφέρθηκε στη ζωή του στη συμπρωτεύουσα, τόνισε ότι δεν ταίριαξε ποτέ στη φιλοσοφία του ελληνικού ποδοσφαίρου, ενώ μεταξύ άλλων ευχήθηκε και στον ΠΑΟΚ να κατακτήσει τον τίτλο στο τέλος της σεζόν!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Πέρασα ένα φανταστικό διάστημα στη Θεσσαλονίκη. Από πλευράς ζωής είναι μία φανταστική πόλη για να ζεις. Νιώθω άσχημα που δεν κατάφερα να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ να πετύχει τους στόχους του. Ποτέ δεν ταίριαξα στον τρόπο σκέψης του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ελπίζω στο τέλος της χρονιάς ο ΠΑΟΚ να είναι πρωταθλητής γιατί το αξίζουν οι φανταστικοί οι οπαδοί του.


Εύχομαι προς όλους τους ανθρώπους που κάνουν κουμάντο στο ποδόσφαιρο να μην υιοθετούν ότι έχουμε πόλεμο στο ποδόσφαιρο γιατί έτσι δεν θα αποκτήσουν σοβαρό προϊόν, δεν υπάρχουν οικογένειες στις κερκίδες, ενώ δεν θα παράγουν τα ταλέντα και καλούς παίκτες. Θα πρέπει να φύγουν από αυτό τον τρόπο σκέψης αν θέλουν το ελληνικό ποδόσφαιρο να εξελιχθεί. Πρέπει να αλλάξει η νοοτροπία και η σκέψη των προέδρων και των προπονητών γιατί καμία κυβέρνηση δεν μπορεί να το κάνει αυτό γιατί μόνο έτσι θα δουν ένα ελκυστικό ποδόσφαιρο. Αυτή είναι η ευχή μου για την Ελλάδα, όπως και ευχή μου είναι τα καλύτερα για τον ΠΑΟΚ το νέο έτος».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x