Champions League

Πάρντο: «Πρέπει να παίξουμε έξυπνα»

Τα στοιχεία που πρέπει να παρουσιάσει ο Ολυμπιακός στη ρεβάνς με την Ριέκα για να πάρει την πρόκριση στους ομίλους του Champions League ανέφερε ο Φελίπε Πάρντο.

Ψυχραιμία και υπομονή πρέπει να έχει ο Ολυμπιακός στη ρεβάνς (22/08, 21:45) με την Ριέκα (νίκη των ερυθρόλευκων με 2-1 στο πρώτο ματς) για τα play offs του Champions League, όπως δήλωσε ο Φελίπε Πάρντο.

«Τα παιχνίδια είναι διαφορετικά. Έχουμε πλεονέκτημα απέναντί τους από το πρώτο ματς και θα προσπαθήσουμε να το εκμεταλλευτούμε», ανέφερε αρχικά ο Κολομβιανός εξτρέμ.

Σε ερώτηση που του έγινε για να αν σκέφτονται οι Πειραιώτες ότι είναι σε θέσης ισχύς, απάντησε: «Όχι, σε καμία περίπτωση δεν σκεφτόμαστε κάτι τέτοιο. Το μόνο που σκεφτόμαστε είναι ότι έχουμε ένα πλεονέκτημα ένα θετικό αποτέλεσμα και πρέπει να παίξουμε έξυπνα για να το εκμεταλλευτούμε. Θα πρέπει να είμαστε ψύχραιμοι, ήρεμοι και υπομονετικοί για να φέρουμε το παιχνίδι εκεί που το θέλουμε και να πάρουμε την πρόκριση».

Το αν ένα γκολ θα «έλυνε» τον Ολυμπιακό: «Θα ήταν πολύ σημαντικό, θα ήταν βήμα προς την πρόκριση και πιο κοντά στους ομίλους. Θα τους έκανε πολύ νευρικούς, θα τους ανάγκαζε να τους στην επίθεση και έτσι θα είχαμε τη δυνατότητα να σκοράρουμε πιο εύκολα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x