Champions League

Παρί Σεν Ζερμέν: Εκτός αποστολής με τη Λειψία ο Ικάρντι λόγω... οικογενειακών θεμάτων!

Ο 29χρονος επιθετικός έμεινε τελευταία στιγμή εκτός αποστολής από τη σημερινή αναμέτρηση της Παρί Σεν Ζερμέν με τη Λειψία στο Champions League.

Τις υπηρεσίες του Μάουρο Ικάρντι θα στερηθεί τελικώς το βράδυ της Τρίτης (19/10) ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο για την εντός έδρας αναμέτρηση της Παρί Σεν Ζερμέν με τη Λειψία, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League.

Ο 29χρονος επιθετικός είχε δηλωθεί κανονικά στην αποστολή των Παριζιάνων, ωστόσο σύμφωνα με γαλλικά δημοσιεύματα αποφασίστηκε σήμερα να μείνει εκτός, λόγω της ψυχολογικής κατάστασης στην οποία βρίσκεται ο Αργεντινός άσος μετά τον χωρισμό του με τη Γουάντα Νάρα. Μάλιστα, όπως σημειώνεται έμεινε εκτός για οικογενειακούς λόγους.

Να θυμίσουμε πως ο Ικάρντι είχε χάσει τις δύο τελευταίες προπονήσεις καθώς είχε ζητήσει διήμερη άδεια από τη διοίκηση της Παρί ώστε να ταξιδέψει μέχρι το Μιλάνο εκεί όπου βρισκόταν η σύζυγός του στην προσπάθεια να τα ξαναβρούν.

Τελικώς οι συζητήσεις δεν είχαν ευτυχή κατάληξη για τον πρώην παίκτη της Ίντερ, ο οποίος επέστρεψε στο Παρίσι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x