Champions League

Βλέπει Παρίσι και γίνεται… διάβολος!

Με τον Ράσφορντ να σκοράρει και πάλι το γκολ της νίκης, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επικράτησε 2-1 της Παρί Σεν Ζερμέν.

Το έκανε υπό πολύ πιο δύσκολες συνθήκες το 2019, το έκανε και απόψε!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχοντας ένα εξαιρετικό πλάνο και έναν αλάνθαστο Νταβίντ Ντε Χέα, απέδρασε με το «διπλό» από το Παρίσι, επικρατώντας της Παρί Σεν Ζερμέν με 2-1, με τις δύο ομάδες να παίζουν με πολλές απουσίες.

Μεγάλος πρωταγωνιστής και πάλι ο Μάρκους Ράσφορντ! Ο Άγγλος επιθετικός με ένα μαγικό σουτ στο 87’ της αναμέτρησης έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στους «κόκκινους διαβόλους» διαμορφώνοντας το τελικό σκορ. Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό αποτελέσμα, αν αναλογιστεί κανείς ότι η… τρίτη ομάδα του ομίλου είναι η Λειψία που επικράτησε πολύ εύκολα της Μπασακσεχίρ με 2-0.

Το ματς

Πίεση με το... καλημέρα άσκησε η Παρί Σεν Ζερμέν προς την αντίπαλη περιοχή, με τον Νταβίντ Ντε Χέα να δείχνει ότι είναι σε εξαιρετική κατάσταση, μεταφέροντας μεγάλη ηρεμία στην άμυνά του, που ήταν χωρίς τον Μαγκουάιρ και με τους Σο, Τουανζέμπε να πλαισιώνουν τον Λίντελοφ. Δειλά-δειλά η Γιουνάιτεντ άρχισε να βγαίνει από την άμυνά της και βρήκε το πέναλτι, από ανατροπή του Ντιαλό στον Μαρσιάλ.

Ο Μ. Φερνάντες ανέλαβε την εκτέλεση, ο Νάβας απέκρουσε, αλλά το πέναλτι επαναλήφθηκε με τον Πορτογάλο να ευστοχεί στο 23' της αναμέτρησης. Ο Πορτογάλος, που φόρεσε και για πρώτη φορά το περιβραχιόνιο του αρχηγού, είχε ακόμα μία μεγάλη ευκαιρία να βρει και δεύτερο γκολ, αλλά ο Νάβας απέκρουσε σε κόρνερ.

Με την έναρξη του δεύτερου μέρους, η Παρί άρχισε και πάλι να πιέζει, χάνοντας μια μεγάλη ευκαιρία με τον Εμπαπέ, αλλά τελικά αυτός που νίκησε τον Ντε Χέα ήταν ο ίδιος ο συμπαίκτης του και συγκεκριμένα ο Μαρσιάλ. Ο Γάλλος επιθετικός άθελά του νίκησε τον Ισπανό γκολκίπερ στο 55', διαμορφώνοντας το 1-1 και θέτοντας νέα δεδομένα στον αγώνα.

Με την Παρί να επιτίθεται, η Γιουνάιτεντ γινόταν ακόμα πιο επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις και πράγματι δικαιώθηκε στο 87'. Ο Ράσφορντ με εκπληκτικό τρόπο έφερε την μπάλα στο δεξί του πόδι και με δυνατό σουτ διαμόρφωσε το τελικό 2-1 για τους «κόκκινους διαβόλους» σε ένα σενάριο που θύμισε πολύ το σενάριο του 2019.





Τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής του 8ου ομίλου

Παρί Σεν Ζερμέν-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-2
(55’ αυτ. Μαρσιάλ – 23’ πεν. Μ. Φερνάντες, 87’ Ράσφορντ)

Λειψία-Μπασακσεχίρ 2-0
(16’, 20’ Ανχελίνιο)

Η βαθμολογία:

1. Λειψία 3 (2-0)
2. Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 3 (2-1)
3. Παρί Σεν Ζερμέν 0 (1-2)
4. Μπασακσεχίρ 0 (0-2)

Το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής:

Τετάρτη 28 Οκτωβρίου


Μπασακσεχίρ-Παρί Σεν Ζερμέν (19:55)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Λειψία (22:00)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x