Champions League

Πήρε θέση και ο Κλάτενμπεργκ για το πέναλτι: «Δίκαια η Νιούκαστλ θεωρεί ότι την έκλεψαν»

Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ πήρε θέση υπέρ της Νιούκαστλ για το πέναλτι που έκρινε το χθεσινό παιχνίδι με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Απόλυτα δικαιολογημένα θεωρεί τα παράπονα της Νιούκαστλ για το πέναλτι που έδωσε χθες ο Πολωνός διαιτητής στο παιχνίδι της με την Παρί Σεν Ζερμέν ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ. Ο Βρετανός παλαίμαχος διαιτητής σε αρθρογραφία του στη Daili Mail, στην οποία αναφέρεται πάντα σε θέματα διαιτησίας αναφέρει ότι δεν θα έπρεπε να δώσει πέναλτι ο διαιτητήες και τονίζει ότι δίκαια η αγγλική ομάδα θεωρεί ότι την έκλεψαν.

«Η Νιούκαστλ έχει κάθε δικαίωμα να νιώθει ότι την έκλεψαν. Ο Κιλιάν Μπαπέ δεν θα έπρεπε ποτέ να έχει λάβει το δώρο της ισοφάρισης από το σημείο του πέναλτι στο όγδοο λεπτό του έξτρα χρόνου. Ο Σιμόν Μαρτσίνιακ ήταν διαιτητής στον τελικό του Μουντιάλ 2022 και ο Τόμας Κβιατκόβσκι στο VAR είναι ένα έμπειρο δίδυμο, το οποίο άπαντες σέβονται, αλλά πρέπει να καταγραφεί αυτό ως ένα φοβερό λάθος από πλευράς τους», ανέφερε αρχικά και συνέχισε:

«Η γωνία πίσω από το γκολ, που είδαμε όλοι από την τηλεόραση, αλλά το VAR δεν έδειξε στον Μαρτσίνιακ, ξεκάθαρα αποδεικνύει ότι δεν υπήρχε παράβαση. Ο Λιβραμέντο δεν έκανε μεγαλύτερο το σώμα του. Το χέρι του ήταν σε κανονική θέση κατά την κίνησή του. Δεν είχε χρόνο να αντιδράσει στον εξοστρακισμό. Το πέναλτι αυτό είναι κόντρα στις οδηγίες της UEFA και η Νιούκαστλ πλήρωσε το τίμημα», καταλήγει ο Κλάτενμπεργκ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x