Champions League

Πέρεθ: «Αξίζει τον σεβασμό όλων ο Ζιντάν»

Το εγκώμιο του Ζινεντίν Ζιντάν έπλεξε ο Φλορεντίνο Πέρεθ μετά την κατάκτηση του «back to back» Champions League από την Ρεάλ Μαδρίτης.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Χαρούμενος για το γεγονός ότι η Ρεάλ Μαδρίτης κατέκτησε το 12ο και δεύτερο συνεχόμενο Champions League στην ιστορία της εμφανίστηκε ο Φλορεντίνο Πέρεθ, ύστερα από τη νίκη επί της Γιουβέντους στον τελικό του Κάρντιφ.

Ο ισχυρός άνδρας του ισπανικού συλλόγου τόνισε πως ο Ζιντεντίν Ζιντάν αξίζει το σεβασμό όλων και θα παραμείνει στον πάγκο της «βασίλισσας της Ευρώπης» την επόμενη σεζόν.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι. Η ομάδα έπαιξε εξαιρετικά, δεν ξέρω σε ποιον να πρωτοαναφερθώ, στους παίκτες, στον προπονητή, πραγματικά είναι σύνολο με όλη τη σημασία της λέξης. Ο Ζιντάν είναι ένας άνθρωπος που αξίζει το σεβασμό όλων όπως και ο Αλέγκρι ενώ όσον αφορά το μέλλον θα μιλήσουμε για να δούμε το πώς θέλει να διαχειριστεί αυτή την ''ορχήστρα'' και θα συνεχίσουμε», ανέφερε ο πρόεδρος των «μερένχες».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x