Champions League

Πογκμπά: «Με συγκίνησε ο κόσμος της Γιούβε»

Για τα έντονα συναισθήματα που ένιωσε, μπαίνοντας ως αντίπαλος της Γιουβέντους, μίλησε ο Γάλλος άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Φανερά συγκινημένος εμφανίστηκε ο Πολ Πογκμπά μετά τη μεγάλη νίκη (2-1) της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μέσα στην έδρα της Γιουβέντους.

«Πήραμε μια σημαντική νίκη σήμερα, όμως οι οπαδοί της Γιουβέντους με υποδέχθηκαν πολύ θερμά», τόνισε ο Γάλλος χαφ στις δηλώσεις του στα ιταλικά Μέσα.

Στη συνέχεια, ο διεθνής χαφ μέσος των «κόκκινων διαβόλων» προσέθεσε: «Παίξαμε κόντρα σε μία εξαιρετική ομάδα. Έπρεπε να κερδίσουμε απόψε. Δεν πανηγύρισα μόλις κάναμε το 2-1. Ένιωσα τόσο παράξενα. Είδα ξανά πολλούς ανθρώπους που γνωριζόμασταν καλά».

Τέλος ο 25χρονος άσος ρωτήθηκε για το αν θα επιθυμούσε να επιστρέψει στην ομάδα του Τορίνο: «Ποιος ξέρει; Γίνεται πολύς λόγος γι’ αυτό. Είμαι παίκτης της Γιουνάιτεντ αυτή τη στιγμή και είμαι χαρούμενος που αγωνίζομαι εδώ. Ήταν υπέροχο συναίσθημα που ένιωσα μπαίνοντας στο γήπεδο. Η αντίδραση του κόσμου με συγκίνησε. Μου λείπει το ιταλικό ποδόσφαιρο».

Επιμέλεια Νέστορας Τρύφωνας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x