Champions League

Ποια γενέθλια; «Κηδεία»! (video)

Μόνο δώρο γενεθλίων δεν έκανε ο Λεβαντόφσκι στον Βενγκέρ! Η Ντόρτμουντ πήρε σπουδαίο διπλό επί της Άρσεναλ (2-1) και την ώρα που η Νάπολι επικρατούσε με το ίδιο σκορ της Μαρσέιγ, ο όμιλος έμπλεκε!

«Πικράθηκε» την ημέρα τςν 64ων γενεθλίων του ο Αρσέν Βενγκέρ! Ο Αλσατός περιμένε ένα... δώρο, αλλά αυτό δεν ήρθε ποτέ, αφού η Ντόρτμουντ έφυγε με μεγάλο διπλό από το «Emirates» κόντρα στην Άρσεναλ με σκορ 2-1 και την έπιασε στην κορυφή του ομίλου!

Εκεί, όπου «στρογγυλοκάθισε» πλέον και η Νάπολι που με το ίδιο σκορ πέρασε από το «σπίτι» της... ουραγού Μαρσέιγ.

Μόλις στο 16’ το Λονδίνο «πάγωσε». Οι λάθος ντρίμπλες του Ράμσεϊ, έδωσαν την ευκαιρία στους Γερμανούς να κλέψουν την μπάλα και ο Μιχταριάν με ωραίο σουτ από το ύψος της περιοχής έκανε το 1-0. Το παιχνίδι στη συνέχεια άνηκε στους «κανονιέρηδες», που δεν μπορούσαν να πετύχουν γκολ, παρά τις ευκαιρίες τους. Τον «γόρδιο δεσμό» έλυσε στο 41’ ο Ζιρού που... τρύπωσε στο αμυντικό δίδυμο των Γερμανών και ισοφάρισε σε 1-1.

Και αφού η Άρσεναλ έχασε την μεγάλη ευκαιρία στο δεύτερο μέρος, ο ποδοσφαιρικός «νόμος» βρήκε ξανά εφαρμογή! Αφού λοιπόν στο 70’ το σουτ του Καθόρλα σταμάτησε στο δοκάρι, στο 82’ ο Λεβαντόφσκι επιβεβαίωσε τα «δολοφονικά» του ένστικτα και με σουτ εν κινήσει έγραψε το τελικό 2-1, χαρίζοντας ουσιαστικά τρεις υπερπολίτιμους βαθμούς στην ομάδα του, για την οποία ο Παπασταθόπουλος μπήκε στο 87’ ως αλλαγή.



Η κακή αγωνιστική κατάσταση της Μαρσέιγ και ταυτόχρονα η πολύ καλή της Νάπολι δεν άφηνε περιθώρια για πολλές... εκπλήξεις. Λίγο πριν κλείσει το πρώτο μέρος και πιο συγκεκριμένα στο 42’ ο Καγεχόν έκανε το καλύτερο «δώρο» στους Ναπολιτάνους, όταν άνοιξε το σκορ για την ομάδα του. Οι Γάλλοι δεν φαίνονταν ιδιαίτερα απειλητικοί και σιγά που δεν θα το εκμεταλλευόντουσαν οι Ιταλοί. Έτσι, στο 68’ ο Ζαπάτα αφού είδε τον Μανταντά να είναι λίγο έξω από την περιοχή του, έπιασε το ψιλοκρεμαστό σουτ και διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, βάζοντας τις βάσεις για τη νίκη. Το τελικό σκορ (2-1) διαμόρφωσε στο 86’ ο Τζόρνταν Αγιού, που απλώς έδωσε κάποιες ελπίδες στους Μασσαλούς, χωρίς να πετύχουν την ανατροπή.


MarNap12GoHig από footballdaily1

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Μαρσέιγ-Νάπολι 1-2
(86’ Αγιού - 42’ Καγιεχόν, 68’ Ζαπάτα)

Άρσεναλ-Ντόρτμουντ 1-2
(41’ Ζιρού - 16’ Μιχταριάν, 82’ Λεβαντόφσκι)

Βαθμολογία

1. Ντόρτμουντ 6 6-3
2. Νάπολι 6 4-4
3. Άρσεναλ 6 5-3
4. Μαρσέιγ 0 2-7

Η επόμενη (4η) αγωνιστική (06/11)
Νάπολι-Μαρσέιγ
Ντόρτμουντ-Άρσεναλ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x