Champions League

Πόουπ: «Δεν θα πω στο παιδί μου να γίνει τερματοφύλακας όταν μεγαλώσει»

Για τις δυσκολίες που έχει ψυχικά η θέση του τερματοφύλακα μίλησε ο Νικ Πόουπ μετά την εξαιρετική του εμφάνιση στην ισοπαλία με 0-0 της Νιουκάστλ απέναντι στη Μίλαν.

Ο Νικ Πόουπ ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της Νιουκάστλ στην ισοπαλία με 0-0 κόντρα στη Μίλαν για την πρεμιέρα των ομίλων του Champions League.

Ο Άγγλος τερματοφύλακας βρέθηκε σε εκπληκτική μέρα και ήταν ο βασικός λόγος που οι «καρακάξες» πήραν τον βαθμό στην επιστροφή τους στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση του πλανήτη μετά από 21 χρόνια.

Στις δηλώσεις που παραχώρησε μετά το τέλος του παιχνιδιού, ο Πόουπ προκάλεσε εντύπωση με όσα ανέφερε, καθώς έκανε λόγο πως δεν θα συμβούλευε το παιδί του να γίνει τερματοφύλακας, όταν μεγαλώσει, καθώς -όπως τόνισε- πολλές φορές δεν υπάρχει ευχαρίστηση.

«Δεν θα πω στο παιδί μου να γίνει τερματοφύλακας, όταν μεγαλώσει. Πολλές φορές δεν υπάρχει ευχαρίστηση. Μέρος του να είσαι τερματοφύλακας είναι να δείχνεις χαρακτήρα και κατά κάποιον περίεργο λόγο, λατρεύω να επιστρέφω μετά από τέτοιες στιγμές», είπε αρχικά και συνέχισε για το ματς με τη Μίλαν:

«Ήρθαμε εδώ, κάνοντας μια γρήγορη στροφή από το πρωτάθλημα και όλοι ήταν πραγματικά ενθουσιασμένοι και πρόθυμοι να ανταποκριθούν στην πρόκληση. Θέλαμε να δείξουμε τι ομάδα είμαστε και προσπαθούμε να βελτιωθούμε σε αυτό το νέο επίπεδο.

Υπάρχουν θετικά από αυτό το παιχνίδι και πράγματα που μπορούμε να μάθουμε. Ένας βαθμός εκτός έδρας και μάλιστα χωρίς να δεχτούμε γκολ, είναι μια καλή αρχή. Είναι σημαντικό που κρατήσαμε το μηδέν, γιατί μας βοήθησε να εξελιχθούμε στο παιχνίδι
», πρόσθεσε ο Άγγλος και έκλεισε:

«Είμαι ευχαριστημένος με το μεγαλύτερο μέρος της δουλειάς μου. Υπήρχαν τόσες πολλές στιγμές που δώσαμε μάχη και τους δυσκολέψαμε να σκοράρουν. Κάτι για το οποίο πρέπει να είμαστε περήφανοι. Η εστίασή μας πρέπει να είναι γύρω από το πρωτάθλημα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x