Champions League

Ποτσετίνο: «Δεν μου άρεσε η πρώτη μία ώρα»

Την απογοήτευσή του για την εμφάνιση της Τότεναμ στα πρώτα 60’ κόντρα στον Αγιαξ εξέφρασε ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο μετά τη λήξη της πρώτης μεταξύ ημιτελικής αναμέτρησης στο Λονδίνο.

Ο Αργεντινός τεχνικός τόνισε πως ήταν απαράδεκτη η συμπεριφορά τους στο γκολ που δέχτηκαν και θεωρεί πως με την εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο μπορούν να κάνουν την «ανατροπή» στο Άμστερνταμ. Ξεκαθάρισε πως είναι ιατρική απόφαση η αποχώρηση του Βερτόνχεν από τον αγωνιστικό χώρο και πως η αμφισβήτηση τους πεισμώνει ακόμα περισσότερο για τον επαναληπτικό.

Αναλυτικά:

Για τον Βερτόνχεν: «Δεν πήραμε εμείς την απόφαση, αλλά ο γιατρός. Θα δούμε πώς είναι, ελπίζουμε να μην υπάρχει πρόβλημα».

Για την πρώτη ώρα του αγώνα: «Δε μου άρεσε αυτό που είδα. Όταν σχεδιάζεις ένα ματς και ψάχνεις στρατηγική και τα "εργαλεία" για την ομάδα σου και μετά δείχνεις αυτήν την ενέργεια, είναι ενοχλητικό.

Είναι απογοητευτικό το πώς ξεκινήσαμε τον ημιτελικό, φαίνεται πως μπήκαμε χωρίς να καταλαβαίνουμε το μέγεθος του αγώνα. Είναι απαράδεκτο το πως δεχτήκαμε το γκολ. Όταν το αναλύεις και το βλέπεις, σε πονάει».

Για την αντίδραση: «Στο δεύτερο ημίχρονο, δε θέσαμε σωστά το ρυθμό μας και, βλέποντας την εξέλιξη, μπορούμε να εκμεταλλευτούμε το δεύτερο παιχνίδι. Όλα είναι ανοιχτά».

Για το τι αποφάσισε στο ημίχρονο: «Αλλάξαμε λίγα πράγματα, γιατί στο τελευταίο δεκάλεπτο του ημιχρόνου, με την είσοδο του Σισοκό, κάναμε ενδιαφέροντα πράγματα. Από εκεί κι έπειτα, απλώς προσπάθησα να δώσω κίνητρο στους παίκτες».

Για τη ρεβάνς: «Με τις συνθήκες αυτές, είναι λογικό να μας αμφισβητούν, αλλά μας αρέσει αυτή η κατάσταση. Θα έχουμε σίγουρα πιθανότητες».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x