Champions League

Πράνιτς: «Έχουμε καλές πιθανότητες να προκριθούμε»

Στις καλές πιθανότητες πρόκρισης που δίνει το 2-1 του Παναθηναϊκού επί της Μπριζ στους «πράσινους» στάθηκε ο Ντανιέλ Πράνιτς μετά τη λήξη της αναμέτρησης στη Λεωφόρο.

Ο Κροάτης διεθνής μέσος τόνισε πως το ματς ήταν δύσκολο και ειδικά στο δεύτερο μέρος μετά την αποβολή του Σάντσεθ και όλοι προσπάθησαν να παραμείνουν συγκεντρωμένοι όταν το ματς δεν πήγαινε καλά και η ομάδα του έχανε, χαρακτηρίζοντας ίδιους ποιοτικά τους δύο αντιπάλους, ενώ ζήτησε το «μηδέν» στην άμυνα στο «Γιαν Μπρεϊντέλ».

Αναλυτικά: «Ήταν δύσκολο ματς, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Παίξαμε με παίκτη λιγότερο και είμαστε όλοι ικανοποιημένοι για το δεύτερο ημίχρονο που κάναμε. Έχουμε καλές πιθανότητες να προκριθούμε.

Όλοι πιστεύαμε ότι μπορούσαμε να νικήσουμε στο δεύτερο ημίχρονο. Προσπαθήσαμε να είμαστε συγκεντρωμένοι και να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες από τις στημένες φάσεις που είχαμε. Στο τέλος, αξίζαμε να νικήσουμε.

Δεν μπορείς να πεις πιο είναι πιο ποιοτική ομάδα σε αυτό το επίπεδο, αλλά μικρά πράγματα μπορούν να καθορίσουν το αποτέλεσμα. Σήμερα, κερδίσαμε δύο πέναλτι, χάσαμε το πρώτο και βάλαμε το δεύτερο. Πρέπει να ξεκουραστούμε και να συγκεντρωθούμε στο δεύτερο ματς.

Πρέπει να κρατήσουμε το "μηδέν" στην άμυνα, να προσπαθήσουμε να βάλουμε γκολ και θα έχουμε καλές πιθανότητες για να προκριθούμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x