Champions League

Προπονητής Μίντιλαντ: «Για να προκριθούμε πρέπει να έρθει ο Θεός στη γη, αλλά δεν πιστεύω στον Θεό»

Ο τεχνικός της Μίντιλαντ, Χένρικ Γιένσεν, σχολίασε με χιούμορ τη ρεβάνς της ομάδας του με την Μπενφίκα, μετά την βαριά ήττα με 4-1 στην Πορτογαλία.

Με χιούμορ σχολίασε τη ρεβάνς και το... υπερβολικά δύσκολο έργο που έχει η ομάδα του κόντρα στην Μπενφίκα μετά τη βαριά ήττα με 4-1 στην Πορτογαλία, ο τεχνικός της Μίντιλαντ.

Ο Χένρικ Γιένσεν υποστήριξε πως για να προκριθεί η ομάδα του στα playoffs του Champions League δεν της φτάνει ούτε ένα θαύμα, ενώ και ο ίδιος δεν πιστεύει στον Θεό.

«Αντιμετωπίσαμε μια πολύ πολύ καλή αντίπαλο, μια τοπ ομάδα. Ξέραμε από την αρχή ότι θα είναι δύσκολα απέναντι σε μια ομάδα με τεράστια ποιότητα, αλλά στο πρώτο εικοσάλεπτο είμαστε εξαιρετικοί. Η Μπενφίκα, όμως, ήταν τρομερά αποτελεσματική. Ελπίζω στο δεύτερο ματς να έχουμε περισσότερη τύχη, στρεφόμαστε σε αυτό και είναι μια ευκαιρία για εμάς να μάθουμε πράγματα και να μεγαλώσουμε.

Για την πρόκρισή μας, ένα θαύμα δεν φτάνει. Πρέπει να έρθει στη γη ο Θεός ή δεν ξέρω και εγώ τι. Και δεν πιστεύω στον Θεό. Θα είναι υπερβολικά δύσκολο. Θέλουμε να κάνουμε μια καλή εμφάνιση, αυτό είναι το μόνο που με ενδιαφέρει. Ας δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και βλέπουμε τι θα γίνει»
, ανέφερε.

Στη συνέχεια, είχε και άλλη... σπαρταριστή ατάκα. Όταν ρωτήθηκε για τις πιθανότητες που δίνει στην ομάδα του, απάντησε: «Δεν έχω ιδέα, δεν είμαι μαθηματικός. Οι πιθανότητες είναι πολύ μικρές. Είτε έχουμε πέντε, δύο, δέκα ή είκοσι τις εκατό ως πιθανότητες, δεν με ενδιαφέρει. Με νοιάζει να είμαστε καλύτεροι την επόμενη Τρίτη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x