Champions League

Προτό: «Με τέτοιο κόσμο μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα»

Στην ατμόσφαιρα που δημιούργησε ο κόσμος του Ολυμπιακού στο ματς με την Μπαρτσελόνα στάθηκε ο Σίλβιο Προτό. «Υπάρχουν ακόμα έξι βαθμοί για να κερδίσουμε», ανέφερε.

Στην κατάθεση ψυχής που έκαναν οι παίκτες του Ολυμπιακού κόντρα στην Μπαρτσελόνα και στην ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι οπαδοί στις εξέδρες του «Γ. Καραϊσκάκης» αναφέρθηκε ο Σίλβιο Προτό, μιλώντας στην Cosmote TV.

«Ήταν φανταστικό το ότι κατάφερε όλη η ομάδα να κρατήσει το “0”, δεν θα μπορούσα να το πιστέψω πριν από το παιχνίδι. Είμαι 34 και δεν έχω ξαναδεί ποτέ μου τέτοιο κόσμο, τέτοιο κοινό, μαζί μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα, εκείνοι από την εξέδρα και εμείς από το γήπεδο. Δώσαμε ότι είχαμε και δεν είχαμε για ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι σε τεράστιο αντίπαλο απόψε, το ελληνικό πρωτάθλημα είναι εντελώς διαφορετικό από το Τσάμπιονς Λιγκ.

Εκεί πρέπει να είμαστε κυρίαρχοι και να επιβάλουμε εμείς τον ρυθμό μας σε κάθε παιχνίδι. Τώρα χρειαζόμαστε ένα καλό αποτέλεσμα κόντρα στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας και μετά θα προσπαθήσουμε να νικήσουμε την Γιουβέντους εδώ, με το κοινό μας στο πλευρό μας. Όλα γίνονται στο ποδόσφαιρο, υπάρχουν ακόμη έξι βαθμοί στον όμιλο για να διεκδικήσουμε και να κερδίσουμε
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x