Champions League

Ράμος: «Αύριο θα παίξουμε σαν να μην έχουμε ξαναπάρει το Champions League»

Αρχηγός με τα όλα του! Διαβάστε τι είπε ο Σέρχιο Ράμος πριν τον τελικό της Ρεάλ κόντρα στην Ατλέτικο. Οι ντόπες στους συμπαίκτες του και η πίστη στο πλάνο του Ζινεντίν Ζιντάν.

Στο πως θα πρέπει να αντιμετωπίσει ο ίδιος και οι συμπαίκτες του τον αυριανό τελικό της Ρεάλ απέναντι στην Ατλέτικο αναφέρθηκε ο Σέρχιο Ράμος. Ο αρχηγός της «βασίλισσας», μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου, αναφέρθηκε στο πάθος που πρέπει να «βγάλει» η ομάδα στο γήπεδο ώστε να φτάσει στον στόχο της και να ανταμείψει τους οπαδούς της.

Αναλυτικά το κυριότερο απόσπασμα:

«Θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε τον τελικό σαν να μην έχουμε κατακτήσει ξανά το Champions League. Με ανάλογη δίψα, με ανάλογο πάθος»

Για τον Ζιντάν: «Ξέρουμε τι ζητάει από εμάς και μάλιστα με ξεκάθαρο τρόπο, ώστε να αποφύγουμε τα λάθη που ενδέχεται να μας κοστίσουν. Αν είμαστε σε καλή μέρα, είμαι πεπεισμένος πως όλα θα δουλέψουν όπως πρέπει».

Για το αν θα επηρεαστεί η Ατλέτικο από τον χαμένο τελικό του 14’: «Σίγουρα, τους έχει μείνει μια πικρή γεύση, αλλά το έχουν αντιμετωπίσει και γι’αυτό βρίσκονται ξανά απέναντί μας. Η πίεση υπάρχει σε όλους και εμείς καλούμαστε να την διαχειριστούμε. Αυτό δεν σημαίνει πως επειδή κερδίσαμε πριν δύο χρόνια θα έχουμε λιγότερο πάθος, το αντίθετο. Οι οπαδοί μας αξίζουν ακόμη μια μεγάλη στιγμή».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x