Champions League

Ματς που θα θέλει να ξεχάσει: Άφαντος ο Χάαλαντ με 20 επαφές και 1 σουτ κόντρα στη Ρεάλ!

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ ήταν άφαντος στο ματς της Σίτι με τη Ρεάλ στο «Μπερναμπέου», με τα στατιστικά να αποτυπώνουν την πολύ μικρή συμμετοχή του στο παιχνίδι.

Μετά από ένα ανεπανάληπτο παιχνίδι, πανέμορφες γκολάρες και συνεχείς εναλλαγές στο προβάδισμα, Ρεάλ Μαδρίτης και Μάντσεστερ Σίτι άφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς ενόψει ρεβάνς μετά το τελικό 3-3.

Παρόλο που κατάφερε να βρει δίχτυα τρεις φορές, ο αγγλικός σύλλογος είχε σε πολύ κακή μέρα τον Έρλινγκ Χάαλαντ, του οποίου η παρουσία δεν έγινε καθόλου αισθητή στο «Μπερναμπέου». Μάλιστα, τα νούμερα αποτυπώνουν απόλυτα την... μηδαμινή συνεισφορά του Νορβηγού επιθετικού στο τελικό αποτέλεσμα.

Συγκεκριμένα, ο 23χρονος στράικερ ακούμπησε την μπάλα όλες κι όλες 20 φορές στην αναμέτρηση, ενώ κατάφερε να εκτελέσει μόλις 1 σουτ! Παράλληλα, είχε μια προσπάθεια ντρίμπλας, και αυτή ήταν αποτυχημένη, ενώ απώλεσε 7 φορές την κατοχή για τη Σίτι.

Γενικώς, ο Χάαλαντ έχει μία φήμη που τον ακολουθεί, σχετικά με την απουσία του από τα γκολ σε μεγάλα παιχνίδια, με την εμφάνισή του στο «Μπερναμπέου» να ρίχνει... λάδι στη «φωτιά». Συνολικά φέτος, μετράει 30 γκολ και 6 ασίστ σε 37 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x