Champions League

Μία νίκη για τη Ρεάλ στα τελευταία επτά παιχνίδια με τη Σίτι!

Η Ρεάλ Μαδρίτης θα τεθεί αντιμέτωπη με την Μάντσεστερ Σίτι, για τη φάση των «8» του Champions League, μετρώντας μόλις μία νίκη στις επτά τελευταίες συναντήσεις τους.

Η κλήρωση των προημιτελικών του Champions League έφερε μεγάλες αναμετρήσεις μεταξύ των κορυφαίων ομάδων της Ευρώπης.

Η ομάδα με τις περισσότερες κατακτήσεις, Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται αντιμέτωπη με την πρωταθλήτρια της περσινής σεζόν και εκτός των άλλων θα πρέπει να ξεπεράσει και την πρόσφατη αρνητική παράδοση, που διατηρεί με τη Μάντσεστερ Σίτι.

Στις τελευταίες επτά συναντήσεις τους, οι «πολίτες» μετρούν πέντε νίκες, ενώ ένα παιχνίδι έληξε ισόπαλο. Η μοναδική επικράτηση των Ισπανών καταγράφτηκε το Μάιο του 2022, σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι, όπου οι παίκτες της Ρεάλ σκόραραν δύο φορές στις καθυστερήσεις και τελικά πήραν την πρόκριση στην παράταση.

Το συγκεκριμένο ζευγάρι είναι πάντα αμφίρροπο και οι δύο ομάδες έχουν αρκετές πιθανότητες πρόκρισης. Η τελευταία τους συνάντηση είναι και η πιο χαρακτηριστική, αφού η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα επικράτησε κατά κράτος της «Βασίλισσας» και προκρίθηκε κερδίζοντας με 4-0.

Ο ίδιος ο Καταλανός προπονητής σχολίασε την κλήρωση, αναφέροντας πως η ομάδα του αντιμετωπίζει τους βασιλιάδες του Champions League.

«Δεν έχουμε άλλη επιλογή. Μοιάζει να γίνεται παράδοση, για τρία συνεχόμενα χρόνια παίζουμε με τους βασιλιάδες της διοργάνωσης», το μήνυμα του τεχνικού της Μάντσεστερ Σίτι.



Οι τελευταίες επτά αναμετρήσεις:

Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης 4-0 (17/05/23)
Ρεάλ Μαδρίτης – Μάντσεστερ Σίτι 1-1 (09/05/23)
Ρεάλ Μαδρίτης – Μάντσεστερ Σίτι 3-1 (04/05/22) 2-1 σκορ καν.
Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης 4-3 (26/04/22)
Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης 2-1 (07/08/20)
Ρεάλ Μαδρίτης – Μάντσεστερ Σίτι 1-2 (26/02/20)
Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης 4-1 (27/07/17)

Επιμέλεια: Λοΐζος Λαϊνίδης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x