Champions League

Ο Αζάρ έπαιξε 83' στην Ευρώπη φέτος, αλλά η Ρεάλ θα δώσει στην Τσέλσι συν 17,5 εκατ. ευρώ!

Μπορεί ο Εντέν Αζάρ να έπαιξε μόλις 83' συνολικά φέτος στο Champions League με τη Ρεάλ, όμως οι Μαδριλένοι μετά την κατάκτηση της κούπας πρέπει να δώσουν ως bonus 17,5 εκατομμύρια ευρώ στην Τσέλσι!

Μερικές φορές στη ζωή αρκεί να είσαι τυχερός. Κάπως έτσι θα πρέπει να αισθάνεται η Τσέλσι η οποία μέσα στο δύσκολο οικονομικό σημείο που βρίσκεται, είναι στην ευχάριστη να μαθαίνει πως η Πρωταθλήτρια Ευρώπης Ρεάλ Μαδρίτης θα πρέπει να της καταβάλει το ποσό των 17,5 εκατομμυρίων ευρώ.

Πολλοί θα ρωτήσουν γιατί θα συμβεί αυτό, μιας και η τελευταία τους... επαφή ήταν στην πώληση του Εντέν Αζάρ. Η μεταγραφή του Βέλγου δείχνει λοιπόν ικανή να βοηθήσει ακόμα και σήμερα τους Λονδρέζους, αφού με την κατάκτηση του Champions League, οι Ισπανοί καλούνται να δώσουν αυτά τα χρήματα ως bonus!

Το ακόμα πιο... τρελό της υπόθεσης πάντως είναι ο χρόνος που έχει παίξει ο 31χρονος μεσοεπιθετικός φέτος με την ομάδα του Αντσελότι στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Η απάντηση είναι μόλις 83' στο σύνολο, όμως αρκούν για να δώσουν «ανάσα» στους Άγγλους, σε μια από τις πιο «έξυπνες» πωλήσεις όλων των εποχών.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x