Champions League

6ος όμιλος: Λύγισε τη Σαχτάρ η απόλυτη Ρεάλ

Η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε έστω και δύσκολα της Σαχτάρ με σκορ 2-1 και διατήρησε το απόλυτο στους ομίλους του Champions League.

Λύγισε τη Σαχτάρ και έκανε το 3Χ3 η Ρεάλ. Η «βασίλισσα» έπαιξε με τη… φωτιά, αλλά δεν «κάηκε», με αποτέλεσμα να διατηρήσει το απόλυτο στον 6ο όμιλο του Champions League και να απομακρυνθεί στο +5 από τη 2η θέση.

Στο 13ο λεπτό ο Ροντρίγκο συνεργάστηκε εκτός περιοχής με τον Βινίσιους, ευνοήθηκε από τις κόντρες και έπιασε δυνατό σουτ από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του Τρουμπίν, ο οποίος αιφνιδιάστηκε. Ο Βραζιλιάνος ένα τέταρτο μετά έγινε δημιουργός από σκόρερ, καθώς συνεργάστηκε άψογα με τον Μπενζεμά εκτός περιοχής και σέρβιρε στον Βινίσιους για το 2ο γκολ των γηπεδούχων. Εκεί που όλα έδειχναν ότι η Ρεάλ Μαδρίτης πάει… σβηστά για 2-0 ημίχρονο, ήρθε το γκολ απ’ το πουθενά η γκολάρα του Ζουμπκόφ με βολ πλανέ και έδωσε νέο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν απ’ το πουθενά στο κόλπο, αλλά η απόδοση της Ρεάλ δεν έπεσε. Άλλαξαν όμως τα ποσοστά τους στις τελικές. Η πρωταθλήτρια Ευρώπης είχε ευκαιρίες και στο β’ μέρος, αλλά παρουσιάστηκε αναποτελεσματική σε αυτό το διάστημα και η Σαχτάρ παρέμεινε ζωντανή μέχρι το τέλος. Ωστόσο, η ομάδα του Αντσελότι πήρε αυτό που άξιζε στο τέλος.



Τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής του 6ου ομίλου:

Λειψία-Σέλτικ 3-1
(27' Ενκουνκού, 64'-77' Σίλβα - 47' Ζότα)

Ρεάλ Μαδρίτης-Σαχτάρ Ντόνετσκ 2-1
(13' Ροντρίγκο, 28' Βινίσιους - 39' Ζουμπκόφ)

Η βαθμολογία
1.Ρεάλ Μαδρίτης 6 (4-0) *
2.Σαχτάρ Ντόνετσκ 4 (5-2) *
3.Λειψία 3 (4-6)
4.Σέλτικ 1 (2-7)
* ματς λιγότερο

Το πρόγραμμα της επόμενης (4ης) αγωνιστικής

Τετάρτη 12 Οκτωβρίου
Σαχτάρ Ντόνετσκ-Ρεάλ Μαδρίτης (19:45)
Σέλτικ-Λειψία (22:00)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x