Champions League

Ρέαμπτσιουκ: «Δόξα τω Θεώ νιώθω καλά μετά από το χτύπημα»

Ο 23χρονος Μολδαβός μπακ του Ολυμπιακού μίλησε μετά το τέλος του αγώνα με τη Νέφτσι Μπακού, τόσο για το χτύπημα που δέχθηκε όσο και για την παρουσία του κόσμου στο γήπεδο.

Ο Ολυμπιακός έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στον τρίτο γύρο του Champions League, μετά το 1-0 επί της Νέφτσι Μπακού στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Με δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα στην κάμερα του Olympiacos TV, ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ αναφέρθηκε στο δυνατό και άκρως επικίνδυνο χτύπημα που δέχθηκε στο κεφάλι, τονίζοντας πως νιώθει καλά.

Παράλληλα, ο 23χρονος Μολδαβός μπακ αναφέρθηκε και στη ρεβάνς στο Αζερμπαϊτζάν την ερχόμενη εβδομάδα, αλλά και στην παρουσία του κόσμου στο γήπεδο.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ

Για το παιχνίδι και το χτύπημα που δέχθηκε: «Είμαι καλά. Ευτυχώς καταφέραμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα και δόξα τω Θεώ νιώθω καλά.

Στο δεύτερο ματς πρέπει να πάμε με τη νοοτροπία με την οποία παίξαμε στο πρώτο παιχνίδι. Το πρώτο ματς δεν ήταν τόσο καλό για εμάς γιατί παίξαμε για μεγάλο διάστημα με δέκα παίκτες. Στο Μπακού θα πρέπει να είμαστε ακόμα καλύτεροι, αποτελεσματικοί και να πάρουμε τη νίκη».


Για τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο: «Ήταν κάτι τελείως διαφορετικό. Μου άρεσε πάρα πολύ, καθώς υπήρχε μεγάλη διαφορά στην ατμόσφαιρα του γηπέδου με την επιστροφή του κόσμου μας στο γήπεδο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x