Champions League

Ρομπέρτο: «Ομάδα της ζωής μου η Ατλέτικο, αλλά…»

Ο Ρομπέρτο δηλώνει ευτυχής στον Ολυμπιακό με το νέο του συμβόλαιο, αλλά δεν κρύβει πως θα ήθελε να παίξει κάποια στιγμή ξανά στην Ατλέτικο. Έστω κι αν αυτή στην παρούσα φάση δεν υπολογίζει.

Χαρούμενος στον Ολυμπιακό με όσα του προσφέρει, αλλά με μια δόση πικρίας που η Ατλέτικο Μαδρίτης, ομάδα της καρδιάς του, δεν τον υπολόγιζε, εμφανίστηκε ο Ρομπέρτο.

«Ο Ολυμπιακός ήθελε να με κρατήσει, τους είπα πως ήμουν πολύ ικανοποιημένος στην ομάδα αλλά θα έπρεπε να μιλήσουν με την Ατλέτικο Μαδρίτης, γιατί είχα συμβόλαιο μαζί της κι έπρεπε να το τηρήσω. Η Ατλέτικο αποδέχτηκε την πρόταση του Ολυμπιακού και πούλησε τα δικαιώματά μου, οπότε υποθέτω πως δεν ήμουν στα πλάνα της. Ο Ολυμπιακός μού πρόσφερε καλές συνθήκες για το μέλλον μου και γι’ αυτό αποδέχτηκα την πρόταση», δήλωσε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Ισπανίας.

«Όλοι το γνωρίζουν, ακόμη και στον Ολυμπιακό το ξέρουν, πως η Ατλέτικο είναι η αγαπημένη μου ομάδα και θα ήθελα να παίξω μια μέρα σε αυτή. Αυτή είναι η ομάδα της ζωής μου, μεγάλωσα σε αυτή και βίωσα πολλά εκεί. Όμως προφανώς κάθε ομάδα μπορεί να κάνει τις επιλογές της και αυτό το σέβομαι», πρόσθεσε ο Ισπανός γκολκίπερ.

Όσο για τη μεγάλη νίκη επί της Μαν. Γιουνάιτεντ, είπε πως «… η πρόκριση είναι ανοιχτή, ακόμη και μετά το 2-0».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x