Champions League

Ρουμενίγκε: «Αδύναμη η Λίβερπουλ εκτός έδρας»

Ο Καρλ-Χάινς Ρουμενίγκε παραχώρησε δηλώσεις για τα παιχνίδια της Μπάγερν Μονάχου με την Λίβερπουλ, ενώ στάθηκε και στο «βαρόμετρο» Μοχάμεντ Σαλάχ.

Λιγότερο από μια βδομάδα έμεινε για την αναμέτρηση ανάμεσα στη Λίβερπουλ και την Μπάγερν Μονάχου για τη φάση των «16» του Champions League.

Μετά τους παίκτες των Βαυαρών ήρθε η σειρά του Καρλ-Χάινς Ρουμενίγκε να παραχωρήσει δηλώσεις για τα δύο παιχνίδια, ενώ αναφέρθηκε και στον Μοχάμεντ Σαλάχ.

Ο διευθύνων σύμβουλος του γερμανικού συλλόγου ρωτήθηκε από την «Bild» για τον Αιγύπτιο άσο, αλλά τόνισε πως ο Ντέιβιντ Αλάμπα μπορεί να τον σταματήσει και ανέφερε: «Είναι ένας τρομερός παίκτης και αγωνίζεται στην δεξιά τους πλευρά. Εκεί εμείς έχουμε τον Ντέιβιντ Αλάμπα. Είναι πάρα πολύ γρήγορος».

«Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στον Ντέιβιντ. Είναι ένας από τους καλύτερους αμυντικούς στον κόσμο και μπορεί να τον σταματήσει», υπογράμμισε.

Επίσης, ο Γερμανός παράγοντας πρόσθεσε: «Μια ισοπαλία θα ήταν αρκετά καλή στον αγώνα του Άνφιλντ. Το πιο σημαντικό είναι να καταφέρουμε να σκοράρουμε. Δεν είναι ανάγκη να σκεφτόμαστε συνέχεια την άμυνά μας».

Καταλήγοντας, ο Ρουμενίγκε υπογράμμισε: «Με αυτόν τον τρόπο που μπορούμε θα βάλουμε τις βάσεις για πρόκριση στην επόμενη φάση. Η Λίβερπουλ έχει δείξει, ότι είναι αδύναμη εκτός έδρας».

Επιμέλεια: Σταύρος Καραμαλάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x