Champions League

Σαλάχ: «Θα αντάλλαζα τα βραβεία μου για να ξαναπαίξω τον τελικό με τη Ρεάλ»

Την απογοήτευσή του για τον χαμένο τελικό με τη Ρεάλ, εξέφρασε μέσω ανάρτησής του στα Social Media ο Μο Σαλάχ, ευχαριστώντας παράλληλα τους φίλους της Λίβερπουλ για τη στήριξή τους.

Για πρώτη φορά μετά τον χαμένο τελικό του Champions League κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης, μίλησε ο επιθετικός της Λίβερπου, Μοχάμεντ Σαλάχ, μέσω ανάρτησής που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

Ο Αιγύπτιος εξέφρασε την απογοήτευσή του για την ήττα της ομάδας του από τη «βασίλισσα», τονίζοντας πως θα αντάλλασσε τα ατομικά βραβεία που πήρε, για την ευκαιρία να ξαναπαίξει τον τελικό με τη Ρεάλ.

«Δεν μπορώ να εκφράσω με λόγια το πόσο πολύ θέλαμε να φέρουμε ξανά στο Λίβερπουλ το τρόπαιο του Champions League, αλλά τελικά δεν τα καταφέραμε. Δεν μπορώ να πω αρκετά ευχαριστώ στους φίλους της ομάδας μας για την στήριξή τους. Ήταν μια πολύ μεγάλη σεζόν, αλλά ένα μέρος του εαυτού μου θέλει να ξεκινήσει η νέα χρονιά αύριο».

«Το γεγονός ότι οι προσπάθειά μου αναγνωρίστηκε τόσο από τους φιλάθλους, όσο και από τους δημοσιογράφους, είναι κάτι σπουδαίο που δεν ξεχάσω ποτέ. Παρ' όλα αυτά, θα αντάλλαζα αυτά τα ατομικά βραβεία για την ευκαιρία να ξαναπαίξω τον τελικό με τη Ρεάλ. Αλλά, δεν λειτουργεί έτσι το ποδόσφαιρο», ανέφερε χαρακτηριστικά στις αναρτήσεις του ο 29χρονος.





Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x