Champions League

Σάμαρης: «Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα»

Τα θετικά αποτελέσματα και όχι τις θεαματικές εμφανίσεις προτιμά ο Ανδρέας Σάμαρης, όπως δήλωσε μετά το 1-0 του Ολυμπιακού επί της Μπενφίκα.

Ο Ολυμπιακός πέρασε δύσκολα στο «Γ.Καραϊσκάκης» απέναντι στην Μπενφίκα, όμως η φανταστική εμφάνιση του Ρομπέρτο και το γκολ του Μανωλά του έδωσαν τη νίκη.

Μιλώντας μετά το παιχνίδι ο Ανδρέας Σάμαρης αναφέρθηκε στο ματς και τόνισε το προφανές, πως δηλαδή σε τέτοιες περιπτώσεις ο σκοπός αγιάζει τα μέσα.

Αναλυτικά:

«Όλοι βγάλαμε ένταση και πάθος. Είχαμε κι ένα φανταστικό τερματοφύλακα σήμερα. Όλα τα παιδιά, ειδικά στην άμυνα, τα δώσαμε όλα και με το γκολ του Μανωλά πήραμε τη νίκη. Δεν έχω αντιληφθεί το μέγεθος όσων βιώνω, ίσως και καλύτερα γιατί θα δημιουργούσα περισσότερο άγχος στον εαυτό μου. Είναι φανταστικό που και παίζω εγώ καλά και η ομάδα προχωρά. Έχουμε δουλέψει καλά την προετοιμασία κι όλα τα παιδιά μπορούν να προσφέρουν. Λόγω συγκυριών παίζουν μόνο 15-16 ποδοσφαιριστής. Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα. Καλύτερα να παίρνουμε τις νίκες, παρά να παίζουμε καλά. Τώρα πάμε να παίξουμε στο Παρίσι, είδαμε πως η Άντερλεχτ πήρε την ισοπαλία εκεί. Αν δεν τα καταφέρουμε εκεί, υπάρχει και το επόμενο ματς στο γήπεδό μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x