Champions League

Σάρι: «Πιο ωραίες οι νίκες με Ρόμα - Η Μπάγερν έχει τρομακτικούς παίκτες, θα ζήσουμε μια κόλαση στη Γερμανία»

Ο Μαουρίτσιο Σάρι είχε όρεξη για… καζούρα στη Ρόμα μετά το φινάλε του αγώνα με την Μπάγερν Μονάχου, ενώ αποθέωσε τους Βαυαρούς και τόνισε πως στη ρεβάνς η Λάτσιο θα συναντήσει μια κόλαση.

Ορεξάτος εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου μετά τη σπουδαία νίκη της Λάτσιο επί της Μπάγερν Μονάχου ο Μαουρίτσιο Σάρι. Λογικό, όταν η ομάδα του που έχει υποπολλαπλάσιο μπάτζετ κατάφερε να λυγίσει μια υπερδύναμη και να πάρει προβάδισμα πρόκρισης για τα προημιτελικά του Champions League.

Ο 65χρονος τεχνικός θέλησε να κάνει καζούρα στη συμπολίτισσα Ρόμα, λέγοντας πως είναι πιο ωραίο να νικάς τους «τζαλορόσι» από την Μπάγερν.

Παράλληλα, θέλησε να αποθεώσει τους Βαυαρούς, λέγοντας πως έχει τρομακτικούς παίκτες, ενώ τόνισε ότι η Λάτσιο θα συναντήσει μια… κόλαση στον επαναληπτικό της Γερμανίας!

«Προφανώς είναι πολύ ικανοποιητικό να μπορείς να κερδίζεις απέναντι σε τόσο δυνατούς αντιπάλους. Ωστόσο, η νίκη σε ένα ντέρμπι με τη Ρόμα είναι ίσως ακόμη πιο ωραία», τόνισε αρχικά.

«Κερδίσαμε μια από τις πιο δυνατές ομάδες στην Ευρώπη, αλλά υπάρχει και λίγη λύπη γιατί θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει ξανά στο τέλος. Μου άρεσε ότι ήμασταν συμπαγείς και το ομαδικό πνεύμα που δείξαμε. Είχαμε αποφασίσει να χαμηλώσουμε το επίπεδο του πρέσινγκ, καθώς κατά καιρούς μας ανάγκαζαν να χάσουμε περισσότερα μέτρα από ότι περίμενα. Επιλέξαμε να μην είμαστε πολύ ανοιχτοί, καθώς μπορούν να επιτεθούν με τόσους πολλούς παίκτες. Παρόλα αυτά, σου δίνουν και χώρο για αντεπιθέσεις και επιλέξαμε να εκμεταλλευτούμε αυτές τις καταστάσεις», είπε για την τακτική προσέγγιση που ακολούθησε μεταξύ άλλων.

«Ο Τούχελ έχει κερδίσει πολύ περισσότερα από εμένα, οπότε θα ξέρει τι πρέπει να κάνει. Η Μπάγερν είναι μια δυνατή ομάδα και εντυπωσιάστηκα από αρκετούς από τους παίκτες της που ήρθαν από τον πάγκο, όπως για παράδειγμα ο Τελ. Έχουν τρομακτικούς παίκτες στην ομάδα τους. Ας κρατήσουμε αυτή τη νίκη, αλλά ξέρουμε ότι θα περάσουμε μια κόλαση στη Γερμανία», κατέληξε o πολύπειρος τεχνικός.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x