Champions League

Σε κρίση η Μπαρτσελόνα, κόλλησε και με τη Σλάβια

Άχρωμη και άοσμη για ακόμα ένα παιχνίδι η Μπαρτσελόνα. Λίγη ξανά η ομάδα του Βαλβέρδε που δεν μπόρεσε να ξεπεράσει ούτε το εμπόδιο της Σλάβια στο «Καμπ Νόου».

Μπαρτσελόνα σε... κρίση. Μετά τη «σφαλιάρα» από τη Λεβάντε, η ομάδα του Βαλβέρδε δεν μπόρεσε να ξεπεράσει ούτε το εμπόδιο της Σλάβιας Πράγας, με τους Τσέχουν να φεύγουν με το 0-0 και τον βαθμό της ισοπαλίας από τη Βαρκελώνη.

Στις όποιες ευκαιρίες δημιούργησαν οι Καταλανοί, έπεσαν πάνω στον Κόλαρ που κράτησε όρθια την ομάδα του όποτε χρειάστηκε.

Η πρώτη καλή στιγμή για τους γηπεδούχους ήρθε στο 11’ με τον Πικέ να βράζει την κάθετη στον Σεμέντο και τον Κόλαρ με τα πόδια να διώχνει το πλασέ του Πορτογάλου. Η απάντηση στις ευκαιρίες από τους Τσέχους ήρθε στο 27’ με τον Σούτσεκ να γίνεται εμπόδιο στο σουτ του Στάντσιου, στερώντας άθελα του το γκολ από τον συμπαίκτη του.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο του πρώτου μέρους, η ομάδα του Βαλβέρδε προσπάθησε να πιέσει για το γκολ, αλλά η βολίδα του Μέσι στο 35’ σταμάτησε στο δοκάρι, ενώ στο 43’ ο Κόλαρ στέρησε με εντυπωσιακή επέμβαση το γκολ από τον Αργεντινό.

Η Σλάβια σε ακόμα μία αντεπίθεση απείλησε τους Καταλανούς, αλλά σωστά με την χρήση του VAR ακυρώθηκε στο 45’ το γκολ τους Στάντσιου ως οφσάιντ, ενώ στο 59’ επίσης σωστή ήταν η απόφαση του VAR που ακύρωσε το γκολ του Βιδάλ, αφού στο ξεκίνημα της φάσης ο Μέσι ήταν εκτεθειμένος.

Πάντως, στη μεγαλύτερη φάση που έβγαλε στο ματς η Μπαρτσελόνα είδε απέναντι της τον Κόλαρ. Στο 77’ ο Μέσι πήρε την μπάλα από τον Φατί, αλλά ο πορτιέρε των Τσέχων έβγαλε το πλασέ του από τη μικρή περιοχή... κρατώντας όρθια την ομάδα του.

Τα αποτελέσματα του ομίλου (4η αγωνιστική)

Μπαρτσελόνα – Σλάβια Πράγας 0-0
Μπ. Ντόρτμουντ – Ίντερ (22.00)

Βαθμολογία

1.Μπαρτσελόνα 8
2.Ίντερ 4
3.Ντόρμουντ 4
4.Σλάβια Πράγας 2

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x