Champions League

Επιβίωσαν στο ματς των πέναλτι Σεβίλλη, Σάλτσμπουργκ

Σε ένα καταπληκτικό ματς με τέσσερα δοσμένα και δυο χαμένα πέναλτι, Σεβίλλη και Σάλτσμπουργκ ήρθαν ισόπαλες 1-1 στο «Σάντσεθ Πιθχουάν» στην πρεμιέρα του έβδομου ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ.

Σε ένα εντυπωσιακό ματς με τέσσερα πέναλτι, από τα οποία μπήκαν τα δύο, Σεβίλλη και Σάλτσμπουργκ ήρθαν ισόπαλες 1-1 στο «Σάντσεθ Πιθχουάν» στο ματς που «άνοιξε την αυλαία» του έβδομου ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ και περιμένουν το αποτέλεσμα ανάμεσα σε Λιλ και Βόλφσμπουργκ αργότερα.

Ο Αυστριακοί αστόχησαν σε δύο πέναλτι με τους Αντεγέμι και Σούτσιτς, με τον δεύτερο να ανοίγει το σκορ και τον Ράκιτιτς να ισοφαρίζει για τους Ανδαλουσιανούς.

Η Σεβίλλη ξεκίνησε πιο επιθετικά και δημιούργησε τις προϋποθέσεις μέσα στην περιοχή του Κον, όμως η Σάλτσμπουργκ ήταν «κίνδυνος-θάνατος» στις αντεπιθέσεις, οπότε στο 13’ ο Ντιέγκο Κάρλος ανέτρεψε μέσα στην περιοχή τον Αντεγέμι, ο Κουλμπάκοφ εξέτασε το VAR και έδωσε το πέναλτι, όμως ο Αντεγέμι έστειλε την μπάλα άουτ από το αριστερό δοκάρι του Μπόνο. Στο 22’, ο Νάβας ανέτρεψε τον Αφρικανό επιθετικό των Αυστριακών και ο Κουλμπάκοφ έδωσε το πέναλτι, το οποίο ανέλαβε να εκτελέσει ο Σούτσιτς για να κάνει το 0-1.

Ο «χορός» των πέναλτι συνεχίστηκε στο 36’, όταν ξανά ο Αντεγέμι βρέθηκε τετ α τετ με τον Μπόνο, ο Ισπανός γκολκίπερ τον ανέτρεψε, ο Κουλμπάκοφ έδωσε το πέναλτι για να το εκτελέσει ξανά ο Σούτσιτς, όμως να στείλει την μπάλα στο αριστερό δοκάρι του Μπόνο. Και μετά από όλα αυτά, ο Ούλμερ ανέτρεψε στο 42’ μέσα στην περιοχή τον Βάσκεθ, ο Κουλμπάκοφ εξέτασε το VAR, έδωσε πέναλτι και ο Ράκιτιτς ευστόχησε και ισοφάρισε. Οι δύο ομάδες έχασαν από μια πολύ καλή ευκαιρία στη συνέχεια για να προηγηθούν πριν την ολοκλήρωση του ημιχρόνου.

Στο πρώτο πεντάλεπτο της επανάληψης, είχαμε πολλές συγκινήσεις. Αρχικά, στο 47’ ο Σέσκο με εκπληκτικό σουτ ανάγκασε τον Μπόνο σε εκπληκτική επέμβαση. Στο 50’, ο Εν-Νεσίρι έκανε θέατρο μέσα στην αντίπαλη περιοχή και αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Στο 58’, ο Σολέ σε κενή εστία έστειλε την μπάλα άουτ σε ένα από τα κορυφαία bloopers της σεζόν.

Μετά το 60’, η Σεβίλλη βγήκε μπροστά, ούσα κλεισμένη μετά την αποβολή του Μαροκινού επιθετικού, και η μπάλα άρχισε να ανεβοκατεβαίνει και να χάνονται ευκαιρίες εκατέρωθεν, με πρωταγωνιστές τους Ράφα Μιρ και Λαμέλα για τους Ανδαλουσιανούς. Με τις συνεχόμενες αλλαγές, το ματς άρχισε να γίνεται πιο σκληρό και ο Κουλμπάκοφ αναγκάστηκε να μοιράζει κάρτες. Στο 91’, ο Ούλμερ με φοβερό σουτ μέσα από την περιοχή ανάγκασε τον Μπόνο σε εκπληκτική επέμβαση, χωρίς να αλλάξει κάτι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x