Champions League

Ξέσπασε σε λυγμούς για τις αποδοκιμασίες στο «Καμπ Νου» ο Σέρτζι Ρομπέρτο

Ψυχολογικά ράκος ήταν ο Σέρτζι Ρομπέρτο στο τέλος του αγώνα με την Μπάγερν, μετά τη γιούχα -ειδικά προς το δικό του πρόσωπο- κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Σε τεράστια δοκιμασία για τον Σέρτζι Ρομπέρτο μετατράπηκε το παιχνίδι της Μπαρτσελόνα με την Μπάγερν. Η θλιβερή εικόνα των «μπλαουγκράνα» και η άνευ όρων παράδοσή της στους Βαυαρούς οδήγησαν σε γενικότερες αποδοκιμασίες από την εξέδρα.

Ειδικά όμως προς τον 29χρονο μέσο η γιούχα ήταν πολύ εντονότερη, καθώς μετά την κόντρα πάνω του στο σουτ του Μίλερ με το οποίο άνοιξε το σκορ, υπήρχαν σφυρίγματα σε κάθε επαφή του με την μπάλα, ενώ αποδοκιμάστηκε σφοδρά και στην αλλαγή του.

Αυτή η πίεση λοιπόν είχε ως αποτέλεσμα στη λήξη του αγώνα να ξεσπάσει σε λυγμούς στα αποδυτήρια, με τους συμπαίκτες του να προσπαθούν να τον παρηγορήσουν και χαρακτηριστική τη δήλωση του Ζεράρ Πικέ, που ανέφερε μετά τη λήξη:

«Οι αποδοκιμασίες στον Σέρτζι Ρομπέρτο πονάνε. Θα ήθελα να υπενθυμίσω στον κόσμο ότι δεν είναι εξτρέμ, είναι μέσος. Κάνει τη θυσία του να προσαρμοστεί σε μια άλλη θέση. Οι οπαδοί είναι ελεύθεροι να εκφράζονται, αλλά λυπάμαι για τα σφυρίγματα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x