Champions League

Σέζνι: «Γνωρίζουμε ότι χρειαζόμαστε τους 6 βαθμούς στα δύο παιχνίδια με Μακάμπι»

O Βόιτσεχ Σέζνι αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η Γιουβέντους στο Τσάμπιονς Λιγκ και δηλώνει πως η ομάδα γνωρίζει ότι χρειάζεται τους 6 βαθμούς στα δύο παιχνίδια με Μακάμπι Χάιφα.

Η Γιουβέντους έχει ξεκινήσει με δύο ήττες στο Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα σε Παρί Σεν Ζερμέν και Μπενφίκα και είναι πλέον αναγκασμένη να κερδίσει τις επόμενες αναμετρήσεις στη διοργάνωση, για να κρατήσει ζωντανές τις ελπίδες πρόκρισης στον επόμενο γύρο.

Ο γαλλικός σύλλογος ήταν αναμενόμενο πως θα δυσκόλευε τους «μπιανκονέρι», μιας και είναι ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ, όμως η ήττα από την Μπενφίκα στην Ιταλία προκάλεσε σοκ στη Γιουβέντους, αφού έμεινε στο -6 από την πορτογαλική ομάδα.

Ο τερματοφύλακας της «γηραιάς κυρίας» μίλησε για τα παιχνίδια κόντρα στη Μακάμπι Χάιφα στο Football Italia: «Πρέπει να έχουμε παρόμοια προσέγγιση, είμαστε ψύχραιμοι και αντιλαμβανόμαστε την κατάσταση και τις δυσκολίες του Τσάμπιονς Λιγκ. Γνωρίζουμε ότι χρειαζόμαστε τους 6 βαθμούς στα επόμενα δύο παιχνίδια. Η Serie A είναι αρκετά ισορροπημένη, όμως τώρα πρέπει να εστιάσουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ».

Οι Ισραηλινοί είναι σίγουρα το αουτσάιντερ της αναμέτρησης, όμως οι φιλοδοξίες τους αναμένεται να δυσκολέψουν τη Γιουβέντους.

Επιμέλεια: Θωμάς Ζάρρας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x