Champions League

Σιμεόνε: «Να είμαστε επιθετικοί με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ»

Μια Ατλέτικο που θα βγάλει τον… γνώριμα επιθετικό χαρακτήρα της και θα πιέσει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μέσα στο σπίτι της θέλει να δει απόψε ο Ντιέγκο Σιμεόνε.

Το σύνθημα για τον τρόπο που θα επιδιώκει η Ατλέτικο ν’ αποδράσει με την πρόκριση από το «Ολντ Τράφορντ» έδωσε ο Ντιέγκο Σιμεόνε. Στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν το παιχνίδι για τους «16» του Champions League ο Αργεντινός δήλωσε αισιόδοξος ότι η ομάδα του θα βγάλει τον γνωστό σκληροτράχηλο χαρακτήρα της.

«Θα είναι ένα έντονο παιχνίδι σε ένα φανταστικό γήπεδο. Θα πρέπει να βρούμε τον καλύτερο τρόπο για να παίξουμε εναντίον τους, ενώ το παιχνίδι θα εξελίσσεται. Πρέπει να δημιουργήσουμε συνδυασμούς και να ελέγξουμε τις κινήσεις τους, να είμαστε επιθετικοί και να ασκήσουμε την έντονη πίεση που ασκούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενος στην εξαιρετική φόρμα του Ζοάο Φέλιξ (που έχει σκοράρει 5 γκολ στα ισάριθμα τελευταία παιχνίδια) ο Σιμεόνε μίλησε με κολακευτικά λόγια, τονίζοντας:

«Παίζει υπέροχα, με χαρά και ενθουσιασμό. Ο Φέλιξ ήταν πολύ σημαντικός τόσο ως προσωπικότητα, όσο και στη δουλειά που κάνει για όλη την ομάδα κι αυτό είναι που έχει σημασία. Έχει αυτό που χρειάζεται η ομάδα μας».

Όσο για τις ευχάριστες αναμνήσεις της Ατλέτικο από αναμετρήσεις με αγγλικές ομάδες και την ατμόσφαιρα στο «Ολντ Τράφορντ», σημείωσε:

«Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Είναι αλήθεια ότι παίξαμε και κερδίσαμε ομάδες της Premier League στα γήπεδά τους στο παρελθόν, αλλά γνωρίζουμε τη δύναμη των αντιπάλων μας μπροστά στους οπαδούς τους και την ατμόσφαιρα στο γήπεδό τους».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x