Champions League

Σιμεόνε: «Τυχερός που προπονώ αυτή την ομάδα»

Την τύχη και την τιμή του να είναι προπονητής στην Ατλέτικο Μαδρίτης εξέφρασε ο Ντιέγκο Σιμεόνε μετά τη νίκη επί της Μπάγερν στο ντέρμπι της δεύτερης αγωνιστικής του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Αργεντινός τεχνικός των «ροχιμπλάνκος» τόνισε πως ικανοποιήθηκε από όλα όσα έκαναν οι παίκτες του στο γήπεδο και θεωρεί την αποψινή ως μία από τις καλύτερες εμφανίσεις επί των ημερών του, ενώ δικαιολόγησε και «αποθέωσε» παράλληλα τον Γκριζμάν για το χαμένο πέναλτι και τη συνολική απόδοσή του.

Αναλυτικά: «Αισθάνομαι τυχερός που είμαι προπονητής αυτού του συλλόγου. Είναι ένας σύλλογος με πάθος και σε κάθε ματς προσπαθούμε να παίξουμε όπως μπορούμε και μας αρέσει να παίζουμε. Σήμερα μου άρεσαν τα πάντα. Τους πιέσαμε πολύ καλά, τους κρατήσαμε μακριά από το τέρμα μας και ήταν ένα από τα καλύτερα παιχνίδια μας από τότε που έχω αναλάβει τη ομάδα.

Οι Μαραντόνα, Μέσι, Πλατινί και Ζίκο έχουν χάσει πέναλτι. Ο Γκριζμάν θα συνεχίσει να τα εκτελεί και συνολικά είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από όσα προσφέρει. Και σήμερα ξεκινούσε τις αντεπιθέσεις της ομάδας και έκανε χίλια πράγματα στο γήπεδο. Για μένα, είναι ανάμεσα στους καλύτερους επιθετικούς στον κόσμο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x