Champions League

Οπαδοί της Σοσιεδάδ αγόρασαν εισιτήρια ως μέλη της Μπενφίκα, αλλά έγιναν αντιληπτοί και... κόπηκαν!

Οπαδοί της Σοσιεδάδ έκαναν εγγραφή ως μέλη της Μπενφίκα, αγόρασαν εισιτήρια και ετοιμάζονταν για το ερχόμενο μεταξύ τους ματς για το Champions League, αλλά οι Πορτογάλοι τους… τσάκωσαν.

Μια «πονηριά» προσπάθησαν να κάνουν οι οπαδοί της Σοσιεδάδ ενόψει του αγώνα της 3ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League με αντίπαλο την Μπενφίκα στο «Ντα Λουζ» την ερχόμενη Τρίτη.

Οι οπαδοί των Βάσκων είχαν το εξής πλάνο: Μπήκαν στην ιστοσελίδα της Μπενφίκα, εγγράφηκαν ως μέλη κάτι που είναι προαπαιτούμενο και στη συνέχεια αγόρασαν εκατοντάδες εισιτήρια σε διάφορα σημεία του γηπέδου!

Κάπως έτσι, μαζί με τα ήδη αρκετά εισιτήρια που είχαν πάρει βάσει των όσων δικαιούνταν λόγω των κανονισμών της UEFA, θέλησαν να αυξήσουν τον αριθμό των οπαδών της που θα βρεθούν στο πλάι της αγαπημένης τους ομάδας.

Το γεγονός, όμως, σε μια… νύχτα αυξήθηκαν οι εγγραφές μελών και μάλιστα η ηλεκτρονική διεύθυνση των ανθρώπων που αγόρασαν τα εισιτήρια ήταν από την Ισπανία, κίνησε την περιέργεια των Πορτογάλων.

Αφού ψάχτηκαν αρκετά, αντιλήφθηκαν πως πρόκειται για οπαδούς της Σοσιεδάδ, τους ακύρωσαν τα εισιτήρια και τους επέστρεψαν το αντίτιμο για κάθε ένα από αυτά. Βέβαια, δεν τους επέστρεψαν τα χρήματα για την εγγραφή τους ως μέλη της Μπενφίκα, η οποία ισχύει κανονικά και οι «αετοί» της Λισαβόνας απέκτησαν μερικά ακόμη μέλη!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x