Champions League

Σπόραρ: «Αν βελτιωθούμε, στη Λεωφόρο θα είναι δύσκολα ακόμα και για τη Μαρσέιγ»

Ο Αντράζ Σπόραρ μίλησε για τη μεγάλη πρόκριση του Παναθηναϊκού μετά την ισοπαλία (2-2) με την Ντνίπρο στη λεωφόρο.

Αισιόδοξος για τη συνέχεια της ευρωπαϊκής πορείας του Παναθηναϊκού εμφανίστηκε ο Ανδράζ Σπόραρ. Ο σκόρερ των δύο τερμάτων του «τριφυλλιού» στην ισοπαλία με την Ντνίπρο στη ρεβάνς του β’ προκριματικού του Champions League μίλησε για το προσωπικό του επίτευγμα, αλλά και τη σημασία που έχει η πρόκριση για τον σύλλογο.

Αναλυτικά, όσα είπε στην κάμερα της Cosmote TV:
«Το πιο σημαντικό είναι ότι περάσαμε αυτό το γύρο. Μπορούμε να συγκεντρωθούμε στο επόμενο παιχνίδι. Ήταν παράξενο ματς, σκόραραν δύο φορές στο γήπεδό μας που δεν έπρεπε να το επιτρέψουμε, αλλά αυτό που μετράει είναι η πρόκριση».

Για το ότι σκόραρε στα δυο πρώτα παιχνίδια της σεζόν: «Είναι μόνο η αρχή. Ας μη μιλάμε για γκολ, αλλά για την ομάδα. Προκριθήκαμε, παρότι δεν ήταν το καλύτερό μας παιχνίδι. Ένας επιθετικός πρέπει να σκοράρει. Προσπαθώ να κάνω τη δουλειά μου όσο καλύτερα μπορώ».

Για τον Τζούριτσιτς: «Νιώθω καλά με όλους, όλοι είναι έτοιμοι να παίξουν κάθε λεπτό. Δεν έχει σημασία να μιλήσουμε για Τζούριτσιτς ή Μπερνάρ. Έχουμε μια ομάδα με 26 παίκτες και όλοι είναι ικανοί να τα δώσουν όλα όποτε τους ζητηθεί».

Για τη Μαρσέιγ: «Είμαστε χαρούμενοι που θα αντιμετωπίσουμε τόσο καλή ομάδα. Αν βελτιώσουμε την εικόνα μας, στη Λεωφόρο θα είναι δύσκολα ακόμα και για τη Μαρσέιγ».
?

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x