Champions League

Σταματέλος: «Δεν γίνεται να μπει σε λογική… Νότιγχαμ με Πλζεν ο Ολυμπιακός»

Ακούστε τα όσα ανέφερε στον αέρα του ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Σταματέλος.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Καμία σχέση δεν έχει για τον Ολυμπιακό το πρόσφατο φιλικό με τη Νότιγχαμ Φόρεστ με την αποψινή αναμέτρηση με την Πλζεν στο Καραϊσκάκη, όπως τόνισε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Σταματέλος.

Εκείνο που υπογράμμισε ο ρεπόρτερ της ομάδας είναι πως στον αγώνα με τους Άγγλους, οι Πειραιώτες μπορούσαν να παίξουν επιθετικά και να δουν την… επόμενη μέρα στο βίντεο τα λάθη τους και αυτό σε καμία περίπτωση δεν ισχύει για ένα ματς που παίζεται μία πρόκριση μέσα στο «καυτό» φαληρικό γήπεδο.

Για αυτό το λόγο ο Πέδρο Μαρτίνς έχει επιβάλλει μία… συγκρατημένη επιθετική φιλοσοφία στους «ερυθρόλευκους», ούτως ώστε να μη κλειστούν πίσω και παράλληλα να μην επιτίθενται με απερίσκεπτες ενέργειες.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x