Champions League

Σταματέλος: «Επιμονή του Μαρτίνς στο 3-4-3, δεν έδωσε κάτι στον Ολυμπιακό»

Για την χθεσινή εικόνα του Ολυμπιακού απέναντι στη Λουντογκόρετς και για την επιλογή του συστήματος 3-4-3 από τον Πέδρο Μαρτίνς μίλησε στον αέρα του στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Σταματέλος.

Για την εικόνα του Ολυμπιακού στη χθεσινή ισοπαλία με τη Λουντογκόρετς για τον γ' προκριματικό γύρο του Champions League κλήθηκε να σχολιάσει στον αέρα του στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Σταματέλος.

Ο ρεπόρτερ των «ερυθρόλευκων» αναφέρθηκε στο κακό πρώτο ημίχρονο του Ολυμπιακού, αλλά και στην επιμονή του Πέδρο Μαρτίνς στο σύστημα 3-4-3 που δεν έδωσε κάτι στους Πειραιώτες.

«Ο Ολυμπιακός δεν έκανε καλά την δουλειά του στο πρώτο ημίχρονο. Επιμένει ο Πέδρο Μαρτίνς με τρεις αμυντικούς. Με τη Νέφτσι υποχρεώθηκε λόγω των απουσιών. Χθες που πήγε με τριάδα στην άμυνα, ουσιαστικά πέταξε όλο το πρώτο ημίχρονο.

Με τους Κούντε και Καμαρά να μην μπορούν να προσφέρουν, οι Βούλγαροι δημιούργησαν υπεραριθμία στον χώρο της μεσαίας γραμμής. Αν η Λουντογκόρετς δεν έβαζε το γκολ δύσκολα θα άλλαζε το πλάνο ο Μαρτίνς.

Στα προηγούμενα παιχνίδια ο Ολυμπιακός έβρισκε την ατομική ποιότητα για να καθαρίσει τα ματς. Χθες δεν το είχε. Ο Χασάν είναι ντεφορμέ, φάνηκε στις φάσεις που έχασε. Δεν μπορώ να καταλάβω την επιμονή του προπονητή σε αυτό το σύστημα».


Τέλος, όπως τόνισε, ο Ολυμπιακός θα πρέπει να είναι συγκεντρωμένος και βελτιωμένος για να πετύχει τον στόχο του στον επαναληπτικό, αλλιώς αν παίξει όπως και χθες τα πράγματα θα είναι δύσκολα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x