Champions League

Σταματέλος: «Μπετόν για την άμυνα του Ολυμπιακού ο Σισέ - Οι δυο θέσεις που παίζονται στην 11άδα»

Στη δεδομένη παρουσία του Σισέ στο κέντρο άμυνας του Ολυμπιακού με τη Μακάμπι και τα δυο διλήμματα που φαίνεται να έχει ο Μαρτίνς για το αρχικό σχήμα αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM ο Νίκος Σταματέλος.

Για την τακτική προσέγγιση του Πέδρο Μαρτίνς στο πρώτο παιχνίδι των προκριματικών του Champions League με τη Μακάμπι Χάιφα μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Σταματέλος.

Συζητώντας με τον Βάιο Τσούτσικα, χαρακτήρισε «μπετόν» την παρουσία του Αμπού Σισέ στα στόπερ, αφού εκτός των άλλων έχει έφεση στο γκολ (και η ομάδα σκοράρει μόνο με στημένες φάσεις ως τώρα).

Τόνισε λοιπόν ότι δυο είναι οι θέσεις που παίζονται στο πιθανότατο 4-3-3 και έχουν να κάνουν αφενός με το ποιος εκ των Παπασταθόπουλου-Μανωλά θ’ αγωνιστεί στο κέντρο της άμυνας και αφετέρου ποιος εκ των Εμβιλά και Κανέ θα ξεκινήσει (μαζί με τους δυο Καμαρά) στα χαφ.

Όσο για τα μεταγραφικά, σημείωσε ότι ο εξτρέμ είναι ένα βήμα πιο κοντά και επανέλαβε ότι ο Ολυμπιακός θ’ αποκτήσει παίκτη που θα κάνει τη διαφορά και θα μπει αμέσως στην ενδεκάδα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x