Champions League

Στις 1-2 Οκτωβρίου στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος οι κληρώσεις Champions και Europa League

Σχεδόν βέβαιη είναι η πραγματοποίηση των κληρώσεων του Champions και του Europa League στην Αθήνα, καθώς έχουν φιξαριστεί ήδη οι ημερομηνίες και ο τόπος που θα φιλοξενηθεί το event.

Θέμα χρόνου είναι να σφραγιστεί και επίσημα η ανάθεση των κληρώσεων για το Champions και το Europa League της επόμενης σεζόν στην Αθήνα.

Προς επιβεβαίωση της αποκάλυψης που έκανε νωρίτερα στον ΣΠΟΡ FM 94,6 o Αντώνης Καρπετόπουλος, ο Σωτήρης Ταμπάκος μετέφερε ότι έχει γίνει ήδη και ο σχετικός προγραμματισμός.

Όπως ανέφερε λοιπόν, οι δυο κληρώσεις θα γίνουν το διήμερο 1-2 Οκτωβρίου και θα φιλοξενηθούν στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Όσο για τις φετινές διοργανώσεις, αυτό που προκύπτει από την εν εξελίξει συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής της UEFA, το Final-8 του Champions League θα γίνει στη Λισαβόνα, ενώ εκείνο του Europa League σε πόλη της Γερμανίας που ακόμα δεν έχει γίνει γνωστή.

Παράλληλα ο τελικός του Super Cup φαίνεται ότι θα οδεύει προς τη Βουδαπέστη.

Εκείνο που έχει ελληνικό ενδιαφέρον ωστόσο, είναι το ότι η κλήρωση της επόμενης φάσης του φετινού Europa League θα γίνει στις 10 Ιουλίου, κάτι που σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός θα γνωρίζει από τότε τον αντίπαλο που θα αντιμετωπίσει σε περίπτωση που αποκλείσει τη Γουλβς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x