Champions League

Στο Europa η Λέγκια, «ξέρανε» τη Σπόρτινγκ!

Τι κι αν η Σπόρτινγκ Λισαβόνας ήταν το μεγάλο φαβορί! Η Λέγκια Βαρσοβίας «ξέρανε» τους Πορτογάλους με γκολ του Γκιγέρμε, κράτησε για πρώτη φορά το μηδέν στην άμυνα και πέρασε στο Europa League.

Ήταν η «Σταχτοπούτα» του θεσμού, δεχόταν γκολ με οποιονδήποτε τρόπο και κόντρα σε οποιονδήποτε αντίπαλο, μένοντας όμως σταθερή σε έναν συγκεκριμένο τρόπο παιχνιδιού, η Λέγκια Βαρσοβίας δικαιώθηκε, αφού προκρίθηκε στο Europa League με τη νίκη της επί της Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Οι Πολωνοί με γκολ του Γκιγέρμε στο 30' πήραν προβάδισμα στο σκορ και κόντρα στη ροή του αγώνα, απειλήθηκαν σε πάρα πολλές περιπτώσεις από τους Πορτογάλους, αλλά κατάφεραν για πρώτη φορά κάτι που δεν συνέβη σε κανένα ματς του ομίλου.

Η ομάδα του Γιάτσεκ Μαγκέιρα κράτησε το μηδέν στην άμυνά της και έτσι πήρε τη νίκη που της εξασφαλίζει την ευρωπαϊκή της παρουσία και τον Φεβρουάριο. Οι Πορτογάλοι, που ολοκλήρωσαν το ματς και με 10 παίκτες λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Γουίλιαμ Καρβάλιο, έπειτα και το αποψινό αποτέλεσμα ολοκλήρωσαν μια μάλλον απογοητευτική παρουσία στο Champions League και πλέον καλούνται να αφοσιωθούν μόνο στις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα της χώρας τους.



Τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής του 6ου ομίλου

Ρεάλ Μαδρίτης-Ντόρτμουντ 2-2 
(28', 53' Μπενζεμά – 60' Ομπαμεγιάνγκ, 88' Ρόις) 

Λέγκια Βαρσοβίας-Σπόρτινγκ Λισαβόνας 1-0 
(30' Γκιγέρμε) 

Η βαθμολογία του 6ου ομίλου 

1.Ντόρτμουντ 14 (20-9) 
2.Ρεάλ Μαδρίτης 12 (16-10) 
3.Λέγκια Βαρσοβίας 4 (9-24) 
4.Σπόρτινγκ Λισαβόνας 3

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x