Champions League

Τάντιτς: «Όταν χάνεις τόσους παίκτες, γίνεται αρκετά δύσκολο»

Ο προπονητής του Άγιαξ Άλφρεντ Σρέντερ και ο αρχηγός Ντούσαν Τάντιτς χρεώνουν στην πώληση των παικτών-κλειδιά του συλλόγου την εκκωφαντική ήττα με σκορ 6-1 από τη Νάπολι.

Ο Άλφρεντ Σρέντερ και ο Ντούσαν Τάντιτς δήλωσαν πως οι αποχωρήσεις των Άντονι, Μαρτίνεζ, Αλέ και Γκράβενμπερχ έχουν επηρεάσει αρκετά τον ολλανδικό σύλλογο και έχουν μειώσει την αυτοπεποίθηση της ομάδας.

Οι τέσσερις που αποχώρησαν το καλοκαίρι, αποτελούσαν παίκτες κλειδιά του Άγιαξ, γεγονός που ανάγκασε τον Ολλανδό τεχνικό να χρεώσει εκεί την χειρότερη ήττα του συλλόγου από το 1964.

«Έχουμε επτά η οκτώ καινούργιους ποδοσφαιριστές. Όταν χάνεις τόσους παίκτες γίνεται αρκετά δύσκολο» είπε ο αρχηγός της ομάδας Ντούσαν Τάντιτς που αποβλήθηκε και θα χάσει την αναμέτρηση της επόμενης εβδομάδας στη Νάπολη.

Ο Άγιαξ πλέον έχει 3 βαθμούς σε ισάριθμους αγώνες και κινδυνεύει να μείνει εκτός Τσάμπιονς Λίγκ εάν δεν λάβει δραστικά μέτρα με τον Σρέντερ να ξεκαθαρίζει πως οι αλλαγές προσώπων έφεραν μεγάλες επιπτώσεις στην ομάδα.

«Τις τελευταίες εβδομάδες δεν παρατηρούμε κάποια πρόοδο στο παιχνίδι μας. Προσωπικά δε το περίμενα. Ήξερα ότι η Νάπολι μπορεί να παίξει πολύ καλό ποδόσφαιρο και γνωρίζαμε ότι έπρεπε να δείξουμε το θάρρος μας. Αυτό ξεκάθαρα δε το κάναμε» είπε ο Σρέντερ και πρόσθεσε: «Αυτό μας σόκαρε όλους μας. Η Νάπολι είναι μια εξαιρετική ομάδα γεμάτη αυτοπεποίθηση, κάτι το οποίο φαίνεται πως λείπει από εμάς αυτή τη στιγμή».

Επιμέλεια: Θωμάς Ζάρρας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x