Champions League

Δεν συμφώνησαν βρετανική κυβέρνηση-UEFA, φαβορί το «Ντραγκάο» για τον τελικό του Champions League!

Η βρετανική κυβέρνηση και η UEFA δεν κατέληξαν σε συμφωνία για τον τελικό του Champions League και η επικρατέστερη επιλογή τώρα είναι το «Ντραγκάο» της Πόρτο!

Νέα επεισόδιο στο σίριαλ με την έδρα του τελικού του Champions League!

Σύμφωνα με το Associated Press και τον Independent, η βρετανική κυβέρνηση και η UEFA δεν κατέληξαν σε συμφωνία για το πού θα διεξαχθεί, τελικά, η αναμέτρηση της Μάντσεστερ Σίτι με την Τσέλσι στις 29 του μήνα, και η επικρατέστερη επιλογή τώρα φαίνεται πως είναι το «Ντραγκάο» της Πόρτο!

Ο τελικός του Champions League, θυμίζουμε, ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί στην Κωνσταντινούπολη, αλλά η Μεγάλη Βρετανία έβαλε την περασμένη εβδομάδα στην «κόκκινη λίστα» την Τουρκία λόγω κορωνοϊού, κάτι, φυσικά, που σημαίνει 10ήμερη καραντίνα για τις ομάδες με την επιστροφή τους από τη γειτονική μας χώρα στο Νησί και ενώ στις 11 Ιουνίου ξεκινάει το EURO.

Το «Γουέμπλεϊ», λοιπόν, βρέθηκε από χθες το βράδυ (09/05) στην πρώτη γραμμή, προκειμένου να φιλοξενήσει το μεγάλο ραντεβού, ωστόσο η βρετανική κυβέρνηση και η ευρωπαϊκή ομοσπονδία δεν συμφώνησαν στο ραντεβού της Δευτέρας (10/05) και πλέον φαίνεται πως προκρίνεται η επιλογή της Πορτογαλίας για δεύτερη σερί χρονιά και το ''Estadio do Dragao'' στο Οπόρτο! Πέρυσι, που και πάλι ο τελικός είχε... φύγει από την Πόλη, το ματς ανάμεσα σε Μπάγερν Μονάχου και Παρί Σεν Ζερμέν διεξήχθη στη χώρα της Ιβηρικής, αλλά στο «Ντα Λουζ» της Μπενφίκα.

Ήδη από την Κυριακή, εξάλλου, οι ''New York Times'' είχαν γράψει ότι το «Ντραγκάο» θα μπορούσε να φιλοξενήσει τον τελικό του Champions League και ότι οι εκπρόσωποι του πορτογαλικού ποδοσφαίρου έχουν ενημερώσει την UEFA για τη διάθεσή τους να οργανώσουν το παιχνίδι.

Εν αναμονή πια των οριστικών αποφάσεων από πλευράς ομοσπονδίας...

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x