Champions League

Με καθυστέρηση η σέντρα στον τελικό λόγω του χαμού έξω από το γήπεδο: Δακρυγόνα και ξύλο!

Συμβαίνει ακόμη και σε… κοτζάμ τελικό Champions League! Ο χαμός έξω από το «Σταντ Ντε Φρανς», με πάρα πολλούς οπαδούς να μην έχουν καταφέρει ακόμη να μπουν στο γήπεδο, καθυστερεί τη σέντρα!

Το είδαμε και αυτό!

Για πρώτη φορά στα χρονικά, τελικός Champions League θα ξεκινήσει με καθυστέρηση! Συγκεκριμένα, όπως ενημέρωσε επίσημα η UEFA, η σέντρα στον μεγάλο αγώνα της Λίβερπουλ με τη Ρεάλ Μαδρίτης θα γίνει στις 22:30 (και αν) και όχι στις 22:00, με την ευρωπαϊκή ομοσπονδία να αναφέρει πως ο λόγος πίσω από αυτή την απόφαση είναι η καθυστερημένη άφιξη των «κόκκινων» στο γήπεδο, αφού το πούλμαν τους «κόλλησε» στην κίνηση!

Βέβαια, η πραγματικότητα, σύμφωνα με δεκάδες ειδησεογραφικά σάιτ ανά τον κόσμο και μαρτυρίες στο Twitter, είναι πως, οργανωτικά, ο τελικός εξελίσσεται σε… φιάσκο, ενώ λαμβάνουν χώρα, πλέον και επεισόδια, με τα μέτρα ασφαλείας να έχουν πάει περίπατο!

Μέχρι και πριν λίγη ώρα, πάρα πολλοί φίλοι, κυρίως της Λίβερπουλ, δεν είχαν καταφέρει ακόμη να μπουν στο «Σταντ Ντε Φρανς», επικρατεί χάος, ενώ αρκετοί οπαδοί των Reds επιχείρησαν -και κάποιοι κατάφεραν- να μπουν χωρίς εισιτήριο στο γήπεδο! Σύμφωνα με αναφορές, έξω από την έδρα του τελικού βρίσκονται 15.000 Άγγλοι οπαδοί χωρίς εισιτήριο!

Στον περιβάλλοντα χώρο του σταδίου, δε, η αστυνομία έχει κάνει χρήση χημικών, ενώ υπάρχουν και αναφορές πως μέσα σε όλα ομάδες Γάλλων επιτίθεται στους εκδρομείς και τους ληστεύουν! Μέσα στο γήπεδο, εξάλλου, όσοι έχουν καταφέρει να μπουν, αποδοκίμασαν έντονα την ανακοίνωση της καθυστέρησης…

Οι δύο ομάδες έχουν βγει τώρα (22:10) για ένα μίνι ζέσταμα, ενώ φαίνεται ότι ο τελικός δεν θα ξεκινήσει ούτε στις 22:30! Όπως φαίνεται, το παιχνίδι δεν θα ξεκινήσει αν δεν μπουν στο γήπεδο οι φίλοι της Λίβερπουλ ΜΕ εισιτήριο, που βρίσκονται έξω από το «Σταντ Ντε Φρανς»!














Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x